Rabu, 29 Ogos 2012

RYAN HIGA @ NIGAHIGA KL TOUR 2 SEP 12


Seyes lah aku malas nak explain pasai die.......sebab aku bengang sangat kawan2 aku tak kenal die ni! hahahahaha beribu post wall video die aku post kat wall aku........boleh tak kenal???

SO aku MARAH nak kenal sape die........pergi google! hahahaha


           
           

emmm.............perasaan bercampur setiap kali tengok Ryan ni...........muke die macam iras kawan aku.......
 

Die ni utuber ensem, sengal, kreatif, gile!
conclusion : GENIUS




Finally he made a great event to come KL, Malaysia kot..........sape la die nak pandang KL kan.....
SERIOUS SHIT it's RYAN ok!!!!!!!!
so aku beli tiket dengan semangatnye!!!!!!!
tapi bukan M&G la sebab aku takot aku hilang kewarasan aku terpeluk ke tercium ke....macam kes lepas2.....konsert korean U-KISS........kenangan manis GILE ok!


Dear Ryan, will u marry me??? *blushing

2 ulasan:

Everything's Everythings berkata...

Best la Vlog Ryan ni xD
kelakar betul

nadey berkata...

mekaseh :)