Khamis, 4 April 2013

Jay Chou Concert in Malaysia 2013 HARI KEEMPAT TERAKHIR PUASA ?????? BODOH organizer!!!

Aku memang menitiskan titisan air mata yang berharga ye.......terharu gile VAVI tengok poster Jay Chou nak datang Malaysia.....dah la dulu aku tak dapat pergi sebab timing tak betul.



KALI NI PUN TIMING TAK BETUL!!!!!!!!!!!!!!!

3 & 4 Ogos 2013 adalah hari-hari terakhir ramadhan! Seyes aku tak berapa nak paham kan buat bulan puase ni??? Seyes aku tak berapa paham organizer Malaysia deal hari dengan manager Jay Chou....n of course aku akan menangis lagi sekali dengan HUDUH gile VAVI sambil maki2...

SEYES aku dah lame tunggu laki aku turun Malaysia....

He is very good entertainer

Haruslah darah hidung sebab dia sudah change color rambut! KPOP sangat lagi lengchai ok!

Tapi kan...tapi aku masih ada peluang! 
hehehehehheh

mungkin ke?????


Dulu konsert big bang kat Malaysia 2012, aku tak dapat pergi sebab hari raya haji kedua, tapi aku dapat pergi konsert dorg kat Korea....memang last tour pulak kan.... kali ni Jay chou punye konsert lak....meradang aku! tapi pikir2...adakah ni peluang aku nak pergi Singapore??? jakun kan tak pernah g Singapore hehehehhe dari dulu aku memang elak nak pergi Singapore....tapi sampai bile kan??? hehe 

2 ulasan:

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

peh mmg terbaik la~

best singapore

Siti Nadey berkata...

lagi best yong travel round da world