Selasa, 23 April 2013

NI BARU BETUL CINDERELLA.....SEYES SHIT AKU NAK KURUS...SURE ORANG YANG REJECT AKU MENYESAL

Lelaki ni tekad nak kurus selepas kene reject.

Serius...aku sangat2 setuju, jika semua orang kurus dengan sehat sure sangat cantik. Aku pon nak cantik gak masalah terbesar adalah semangat tahi ayam dan pemalas....seyes aku ni pemalas...

ok lets picture talk dan bersedia dengan tisu sebab hidung korang akan berdawah hokey


Astaghfirullah.....nampak aurat....gila ko sape tak nak laki macam ni....rase nak peluk terus. Kalau dulu die buncit aku pon buncit bile peluk sure terpantul....kejadah nak romantik kan...bia la salah sorang je yang gemok....LOL aku memain!

Gile ko....inspirasi sangat....

Please la kalau aku ade duit aku pegi buat buang lemak..memang banyak effect but once ko dah kurus ko takut nak gemok so ko akan terus exercise.....

Ok alasan je semua



Tiada ulasan: