Isnin, 20 Mei 2013

CANDY CRUSH BUAT ORANG GILA!!!!!


OK....aku tau ni post yang sensitif bagi kawan-kawan aku....bukan ape....tak kan ko suke kalau sorang minah / mamat tu hantar request life satu hari berpuluh2 kali...nama orang yang sama.

Kalau tak bagi orang benci dan kutuk, sila pergi Youtube taip : HOW TO REFILL LIFE....so tak payah request banyak2 dah serabut. Request tiket tu aku paham la....tapi kes ni annoying gila....rase benci bertambah meluap-luap bila aku PMS....haaaa aku pening....pening.....nape la orang buat game yang pakse orang link to each other.....nape suke nyusahkan orang??? main senyap2 sudah

Aku xsalahkan game ni...seyes memang best tapi sakit hati. 

Jangan dengar berita ada orang membunuh sebab Candy Crush...haaa tu memang bahalol....

Tiada ulasan: