Rabu, 8 Mei 2013

GDragon Concert One of a Kind in Malaysia : Ticket launching ~~~

Minggu ni, kawan KPOP mak jemah, Stephanie (she is one of my fren who hardcore in Bigbang) bagi whatsup pasai tiket ni! Agak lambat la dorang nak bukak tiket sebab bulan depan je dah concert....biasenye 2 3 bulan awal kan...huhuh 

Yang paling pelik susunan dorang!....biasenye la.....biasenye....bukan semua ye....tiket murah2 yang dok atas ni sure dapat duduk...tapi ni hok tiket murah RM188 jauh gile babi.....pastu berdiri....xkesah la...asalkan pergi kan....
Bagi sesape yang nak beli tiket murah2.....TICKETCHARGE dan REDTIX Sabtu ni 11 May 2013 start dari 2 petang ok! Tiket ade 10,000 kot....so jangan risau banyak je tiket!
Kalau korang nak beli tiket vip, vvip, vvvvvvip kene beratur kat Fahrenheit :)

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

if nak beli baju one of a kind unofficial dgn harga yg murah, email saya di swaggykpop@gmail.com thanks!

Tanpa Nama berkata...

I have 2 extra ticket VIP inform me...
Email nuwa9393@gmail.com