Khamis, 9 Mei 2013

PRU13 PENYEBAB KPOPERS NAK BUAT PERHIMPUNAN HARAM????


Sumber: Fatin Elina atau dikenali sebagai Ah Teng!

Adui.....bab KPOPers ni aku rasa macam over pulak kan...Semua sebab kes Shinhwa tak datang Malaysia untuk Superasia Show Case.

Aku tahu risiko aku kutuk KPOPers ni, tapi aku nak bagi pendapat untuk yang Melayu dan Islam...
Bagi sesape tak tahu, politik sebahagian dari agama (sape bangkang pergi tanye Ustaz Azhar Idrus) tapi KPOP bukan sebahagian dari agama. So aku tak setuju dengan post kawan kita ni.

Sebagai peminat KPOP juga, aku rasa tak perlulah nak mengamuk sampai nak buat rusuhan...tujuan ape? nak bagitau media supaya Shinhwa or artis lain terharu ke?

Negara kita bergolak sebab Allah beri ujian pada hambaNYA supaya nak tengok sejauh mana keteguhan iman kita. Tak kisahlah Islam, Kristian ke Buddha ke.....Tuhan sedang uji kita, lagi2 rakyat Malaysia yang kita ni bersatu padu tak nak selamatkan negara....Jangan salahkan pembangkang atau kerajaan sebab konsert batal....rilek.....kalau takde kat Malaysia...korang boleh beli tiket tengok kat Korea....murah gak!

KPOPers.....maaf la kalau tersakit hati dengan ayat aku tapi rilex....k....tenang....kita kene tunjuk yang orang Malaysia semuanya tenang dan waras.

Peace for all :)

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Terime kasih..saya pon same mcm awak...bg sy concert tu x perlu pon buat kat m'sia nih...kite kan NEGARE ISLAM :)

Siti Nadey berkata...

mayb saya kene terima banyak komen positif macam ni! saya suka komen ni walaupon sy suka pergi konsert

bspotgurl berkata...

lebih ganas dari pengganas?? erkkk dasyat gak tu

Siti Nadey berkata...

kan............seram lak kan....hahahah