Isnin, 13 Mei 2013

RSMY House of Real Briyani : ROTI NAAN CHEESE SEGENGGAM TANGAN ANNEY MAPLEY

Ok....BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIMMM

Pada suatu hari, kawan aku Woon @ Putri meroyan nak makan cheese naan.
Aku pon bawak je la kemana dia mengarah....pelik tetibe kami sampai ke hala ke Sogo gitu, sampai di bangunan hotel LOTUS....paaap....ade satu kedai mamak ramai gile orang...

Alamat dia:
11& 13, Jalan Medan Tuanku, Kuala Lumpur,
Malaysia

Waktu operasi
Isnin - Jumaat : 11pg - 12 mlm
Sabtu: 4 ptg - 1 pg


Tengok perut aku yang berlapis aku ingat aku boleh makan dalam beberapa keping.........tapi sekeping pon kenyang Gile HOKEY

Memang ternganga aku tengok anney tu menggenggam cheese paaaapppp masuk dalam roti naan lalu dibakar......

memang penuh roti dengan cheese weh..jenis cheese mozzarella.....memang mantap superb ok aku dah terliur.....gile sodap!!!!

Aku ingat kedai mamak, rupenye owner die macam keturunan arab ...anak perempuan die macam pure melayu tapi ade kacuk arab jadi chashier....so sape suke makan roti naan cheese melimpah ni pergi kawen dengan anak die....haaaaaaa 

Amacam???? jom la g try....kalau jumpe aku kat kedai tu tegur la supaya aku tak order roti naan cheese 2 keping ok!

Salam

1 ulasan:

myraVea berkata...

Wahh. Nampak sedap, pantang tgk cheese mesti terliur. Hehe