Selasa, 7 Mei 2013

Teaser Pulau Perhentian...Nadey dah jadi perempuan gedixs! SAWAN OK

Haaaaaa nampak tak KEGEDIKAN aku??? seyes aku ni tak de kesedaran masa tu, bila aku dah tengok gambar untuk diedit........YA ALLLAHHHHHHH sawan jap..

Tapi tak salah aku nak tunjuk yang aku gedik so aku post kat blog hehehehe post kt FB hehehehhe 
Selame ni aku post bende tak senonoh, ganas3....just nak bagitau kawan2 aku perempuan ayu gak! 
Ini aku edit ciplak design instaplace.....hHAHAH yela...bile aku save kat henpon tapi blur2....so aku edit sendiri....takde la same sangat kan! ehehhehe
Aku tau tudung aku kedepan sangat tapi abaikan...aku penuh emosi posing mase tu!
Ok cukup aku dah cukup malu dengan perbuatan aku ! Depan masjid lak kan 
adus

Tunggu untuk post percutian aku di Pulau Perhentian.

3 ulasan:

bspotgurl berkata...

nadey.. alallala posing ala-ala poyo nih.. hehe

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

bila p tu..

wah nadey~ bgus niii

so gurlyyyyy

Siti Nadey berkata...

@yani.....tu la terover exposed!

@yong.....bgus tang mana yong....hahahah sawan tengok gamba sendiri