Selasa, 18 Jun 2013

BLOGSHOP KEPUNYAAN NADEY BIAWAK DAH ADE INSTAGRAM UOLLSS

Haaa tajuk nampak gile macam kepoh gile....nak canang semua ahli dunia yang aku dah buat Instagram dengan harapan aku dan partner bisnes aku si Putri populer macam Kak Ton....

Impian besar sangat sepadan la dengan badan aku!

Nama blogshop aku, Nadey Blogshop. 
Dah tu kenapa nama kat Instagram Nawoon Blogshop???

Jawapan:
Sebab aku ada bisnes partner, Putri atau dikenali sebagai Woon dikalangan kawan dan famili dia. Si Putri ni belum buat blog lagi di atas satu kesulitan. Maka sekarang kongsi blog aku je dulu....Nanti bila si Putri ni dah ade blog sendiri, dia akan post dan canang semua penghuni sekian alam TETAPI....TETAPI kami akan tetap berkongsi satu instagram. Bisnes partner tegar kan....semuga Allah berkati KEpartnerAN kami...

Niat kami berbisnes untuk baiki diri dan keluarga, selama ni gaji tak cukup aku mintak ayah. Baru-baru ni bila aku langgar kereta orang, duit takde....pinjammmmmmmmm ayah. Sedih gile sepatotnye aku kene sara ayah...AKU MALU GILA. Cuba bayang kalau ayah dan ibu takde? aku pulak takde simpanan.....Ya Allah sebab tu aku sedar aku harus cari rejeki lain agar dapat membantu diri sendiri dan keluarga. Dengan modal kecik kami tekad nak mula perlahan-lahan. 

In Sha Allah......... doakan kami sukses berniaga................

Rejeki Allah SWT luas, cuba hayati maksud doa Dhuha ok.

Jom follow kami
ID: Nawoonblogshop

Design punya design akhirnya aku pilih yang bawah sekali, simple, kemas dan nice.

Kalau ada sesiapa nak komen untuk design simple ni, silakan...yang buruk kita baiki kan....

Sekian.

Tiada ulasan: