Isnin, 22 Julai 2013

LINKIN PARK WORLD TOUR MALAYSIA 2013


I've been waiting for 10 years. Actly aku lambat tahu okay....sedih gile. tula dok KPOP je haaa

GILA LAMA HOKEY

Yang paling best, dorang tak pergi Thailand, Singapore or Indonesia....so jangan jeles.

19 August 2013 - MONDAY - Stadium Bukit Jalil

Teringat lagi zaman-zaman form2, aku siap buat konsert kt kelas. Geng2 aku tau aku minat gile Linkin Park ni. Ayah aku selalu marah aku sebab aku jadi macam addicted gile. Dulu mane ade CD gile....so aku beli KASET uollls....pergi KLCC mintak poster beso2...haaa of course original. Sampai sekarang ayah ingat lagi aku minat LP ni....Dulu aku cancel tiket sebab trial PMR kot...bengang lak!

Lagu die dulu perghhhhhhhh best gile...SEMUA ok SEMUA

1) Hybrid theory (2000-2002)
2) Renimation (tak silap aku.....ni pon sume lagu best gilos)
3) Meteora (2002-2004)
4) Minutes to midnight (2006-2008)
5) A thousand suns (aku rase Chester lelah sebab lagu die banyak yg slow nye)
6) Living Things (2011-2013) yang album ni Chester dah ok dari lelah...lagu Burn it Down tu mmg superb

Banyak je album die....featuring Jay-Z lah....undergroundnye...

Sesiapa yang nak join, moh la.....roger-roger mane tau leh jumpe kat sane! Lagi pun aku g sorang....

BTW 

Besday ayah 17 August 2013, 
Ogy kawen 18 August 2013 TERENGGANU
19 August konsert pulak.....terbaikkkk

1 ulasan:

bspotgurl berkata...

u gi sensorang ke? alahaiiii.. I tau skit je lagu-lagu dorang ni.....