Isnin, 19 Ogos 2013

LINKIN PARK 2013 : AFTER WAITING FOR 13 YEARS!!!!!!

Dave Farrell, Brad Delson, Chester Bennington, Mike Shinoda, Rob Bourdon and Mr Hahn (Joe Hahn)

Aku minat HARDCORE GILE start dari 2000, mase tu darjah 6...start 2001 aku menunjukkan minat aku kumpul duit beli KASET original ...dulu mano ade CD. Poster2 semua bertampal dalam bilik (ayah mengamok sebab tak masuk dek malaikat) mase tu mude gile belom baligh lagi HAHAHHAH lagi2 poster Reanimation album aku siap lukis2.

Dulu bodoh BI blajo BI dari lirik dorang la,,,berjuih mulut hafal rapping mike shinoda yang gile superb laju pantas tapi CLEAR...
Mengamok jaman mudo2 dulu bukak radio lagu linkin park ni kuat2....jiran2 semua tau la aku suke linkin park!

Bukan tu je, kat sekolah.....MEMANG LINKIN PARK je keje.....siap aku buat concert ok!!!!!! orang semua kemas kelas aku jerit2 sampai kene sound ngan cikgu! Kawan kelas aku sume tau la kegilaan tu! bukan aku sorang tapi ramai GENG....

Kalau kat rumah tu bukak MTV/ V Channel kat astro! Ibu ayah keluar rumah je memang tu je siaran yang aku bukak.

Bile dah minat 2003 aku beli tiket...suke sangat lahhhh kumpul duit sampai nangis2 dengan ayah! TETIBE........mase tu trial PMR. Gile??? OK SEDIH tiket burn! 

Balik rumah just tengok berita ramai gila pergi! Nanges!

2013.......10 Tahun menanti.......akhirnya

TAPI TAPI TAPI

aku banyak sangat pergi event konsert, so duit tarrak!!!!!! aku pulak spend duit beli car camera...RM400...buduh! (but that's necessary) ok....fine! Tak payah berhutang pergi je walaupon beli tiket paling murah!!!!!!! Sedih gile bile kawan lain beli tiket mahal2......

HAHAH aku menyesal....but if panjang umur, dorang datang lagi pas ni...memang VVVVVIP yes wajib!

BTW, i was too far, no photos taken as good as VIP viewer. 

PHOTO TAKEN FROM JOSHUAONG.COM!!!  PLUS GOOGLE.

Positive....at least dapat dengar clearly suara CHESTER n MIKE SHINODA....

SEYES AKU TAK TAHU CHESTER BELE SAKA APE??? seyes die makin BISE!!!!!! gile macam mudo2 dulu
Makin tua makin bisa! WALAOWEH!!!!!!! LOVES HIM SO MUCH
Full track/song list – Linkin park ‘Living Things’ World Tour LIVE in Malaysia 2013.
Tinfoil
Faint
Papercut
Given Up
With You
Somewhere I Belong
New Divide
Victimized
Points of Authority
Lies Greed Misery
Waiting for the End
Breaking the Habit
Castle of Glass
LOATR/SOTD/IRIDESCENT
The Catalyst
Lost In The Echo
Numb
What I’ve Done
One Step Closer
Burn It Down
In The End
Bleed It Out

Pelik aku budak2 depan aku Chinese semua duduk n cool je macam tak kenal LINKINPARK mayb dorang salah event kot! Then VIP rockpit tak semua lompat2 macam syaiton! PELIK semua dok fokus kamera...BODOH juga ye...aku kat blakang ni jauh2 lompat for all song! jerit gile bab 1, sampai lenjun baju! Sepatotnye aku kene replace tempat dorang! tak sesuai ok! tak pa lah kali ni pengajaran....

Semua sawan bile banyak lagu dari Hybrid Theory, Meteora, Minutes to Midnite...sebab semua lagu hitz gilos kan.... seyes bile semua lagu ni dorang nyanyi, replay back my memories....then clearly ingat semua lirik! 

-KENANGAN-

2 ulasan:

bspotgurl berkata...

babe, u pegi ke konsert dorang tu?
Alahaiii.. I was very BUSY......

Siti Nadey berkata...

@yani

hahahahha pergi la dah lame xtunggu ok...13 tahun hahahah