Selasa, 24 September 2013

AKHIRNYA BULU KAWIN!!!

Abaikan pengantin (hahahah)....belakang pengantin to be...afun n laila
Majlis makan beradab penuh barakah, sederhana, makanan sodap gilos...redup....
Muke as sangatlah bersewi...sewi pengantin sangat....jai tu senyum je....seronok sangat kawen katanya
Alhamdulillah Jai ni dengar nasihat kami agar dia kemaskan janggut die...kalau tak boleh buat jala ikan...

Sekali lagi.....aku cakap...
Tak sangke ko dh kawen
Belakang ni sume pengatin to be gak....muaz+anis......pastu ridhu....
Haish jadual kami packed sebab majlis dekat2
Gile jeles....teng nmpk sungguh slim walaupon baju tu sendat gile kene jalan kepit....cikin nice baju peplum.moden...btw cikin makin kurus....
Aku??? Makin besar diameter....tah bile keajaiban akan muncul aku kurus...
Ni dia jejaka yg booked....si sayed ni aku tak tau la nak cakap ape......

Jai.....
Kite rapat sejak aku first year 2007...ko senior teater...aku kenenkan ngan rumet aku...tp tu kisah lame abaikan....tp sejak tu kite ramai2 rapat termasuk geng glam (cikin we wanie didie teng we abg raje dll), geng kere...afun..dan...arai...man...mcm2 kite lalui hari2.... susah senang....gelak nanges...makan kat mapley sampai 5 kali sehari...
Beridah sekali....main senapang manik....semua tu BEST GILA

Aku ni budak banyak masalah...ade masalah je lari....lari....
ko xpenah kering air liur nasihat...
Segala masalah disertakan dengan nasihat dan solusi
Sebagai abang....ko mmg cukup perfect..

Walaupon perangai macam sehetan....walaupon aku selalu jadi bahan gelak...
Tapi tu kenangan paling best...

Akhirnya jai yang gile2 dah kawen.....emo tetibe tengok abang kawen.
macam tak percaye.....

Aku dah tak tau nak cakap pe....kang cakap lebih orang kate tak layak cite pasai ko kan
Yang penting HIDUP BULU
BULU BULU BULU

Pe2 pon selamat pengantin baru...semuga bahagia sehingga jannah.

Amin


3 ulasan:

My Little Diary berkata...

wah...nmpk meriah....
simple jer pengantin tu.... -.-

Nurul Ain Zulkarnaind berkata...

cantik pengantin

Siti Nadey berkata...

@my little dairy

ni majlis belah lelaki. Just makan beradab..simple...but nice

@yong
seyes kan,...sewri die lain macam