Selasa, 17 September 2013

G DRAGON - COUP D'ETAT

Gambar GDragon kene upload beso2 skit baru aku sentiasa dalam mood gembira.
2 September 2013, Gdragon dah released album baru. Ni pesan dia masa last konsert dia kat Malaysia. LOL Pesan kunun...puih
 Skali tengok macam TOP pulak...well makeup artis dia la ni!
 Ji Yongi~ dalam Running Man EP163, superb cute!
 mv Crooked!

Aku baru tau, lagu MICHIGO ni salah satu lagu dari album baru tapi lagu tu dah letop dulu!
Well, menurut Shiwa & Zati geng BIGBANG aku ni...banyak lagu GD dalam ni cite pasai ex saiko, putus chenta, move on la...tapi lagu COUP DE'TAT tu cerita pasai dia fighting with his own demons!

Btw, lagu dalam album dia banyak monopoli dalam billboard 100. KMet Chart pon lagu dia conquer semua...

Antara lagu feveret yang aku boleh ulang tanpa henti adalah RUNAWAY, CROOKED, BLACK, NILIRIA, SHAKE THE WORLD & MICHIGO!

see, kami sedang demam!!!!!! demam....demam dengan lagu GDragon

Seyes aku tengah demam, minum hingus....tekak sakit gilos...aarghhhh mate panas!

2 ulasan:

bspotgurl berkata...

nadey, u demam ke?
Get well soon..:)
sambil dengar lagu GD yg baru.. :)

Siti Nadey berkata...

yani

hahaha
tq

batuk biase la....
best gile kan lagu dia???