Isnin, 2 September 2013

KES BATAL EVENT RUNNING MAN MALAYSIA!



Aku agak bengang event ni batal tetibe kan, tapi hari yang sama kawan baik aku Lan kawen pulak kat Melaka. So better aku call BIG POCKET GROUP jadi ke tak event ni?

En Azhar dari Big Pocket Group, punya la beri keterangan panjang lebar pasai masalah ni

Memula bila dah agreed dengan event ni, dorang dah rasa pelik ngan manager Running Man ni...sebabnya nak bukak tiket jual awal dorang taknak....kompiden sehari jual leh sold out. Dia ingat ni Korea, HK, Thailand kot...fan dorang yang fanatik gile babi kan...

Tetibe dorang cancelled event bagitau kat twitter dan media yang lain. Tanpa beritahu organizer Malaysia pon. Setengah juta kot dah bagi duit tak nak pulang pastu terpaksalah organizer guna Lawyer setel masalah. So bile dah jadi kes lawyer, dorang macam cari kesalahan Malaysia kenapa event leh cancelled!! So ade rumor yang mengatakan Kerajaan Malaysia tak kasi buat event la sume. Nampak ketidakprofessional disitu. Bile check, dorang ni baru setahun dalam bidang ni dan banyak tukar2 company. 

So bile aku nampak kat FB, orang dok maki organizer sume....padahal kita tak tahu salah siapa kan....siapa tak bengang artis buat gini...Tapi bukan salah HAHA, GARY, JK n SUK JIN....manager dorang lah masalah....

Organizer kata tak batal, mungkin postpone so Sabtu ni memang takde lah ye...so aku leh g kenduri kawen Lan. Hah! 

So kecewa memang kecewa tapi janganlah kita terlampau fanatik sangat. Jangan marah satu pihak ye....biaselah...artis kan! ahahahhah

ok setel, plan backpacked alone again kat Melaka.

4 ulasan:

hatiku berwarna warni berkata...

memang patut cancel pun..sama la ada wedd bff.. musim kawen..

Siti Nadey berkata...

shida....beli tiket gak ke???

Tanpa Nama berkata...

Hai...saja nyampuk..x join pun mende2 gini walaupun minat runningman ni. Tp kalau diorg nk kata gomen plak x bagi? Heck even metallica pon lepas apa ada hal setakat runningman ni ye tak.

Siti Nadey berkata...

Hai....tu la pasai...

kesian dorang dapat manager tamak cmtu