Ahad, 15 Disember 2013

IMPIAN ADA MINI ZOO DI RUMAH

Aku memang suke bear sejak buat kajian tentang Bear kat zoo negara dulu. Ya Allah dorang buat aku rasa tak pernah bosan datang kerja. Hari-hari tengok dorang membuatkan aku happy walaupon kerja di Zoo bukanlah mudah.
Ni Badak air besfren ngan kura2 

Ni spesis spider yang rare gile
Eiii sengih sengih pulak!
Kat rumah brody macam ni la...pantang nampak orang die landing macam ni...bajet nk comey kan

LOL

Tiada ulasan: