Khamis, 5 Disember 2013

PLEASE I NEED HIM!!!!!!!!!!!

Kalau Malaysia, kita ada Kevin Zahri. Handsome, suami orang, ayah orang, specialist trainer. Ini siapa lak? Ini adalah Chris Powell, personal trainer dalam rancangan Extreme Weight Lose. 

Aku tak nak cakap banyak la, tapi kalau lah aku banyak duit. Aku memang melabur banyak untuk trainer gym lelaki macam dia. Serious shit, if i were rich!!!!!! i could buy him??? Mesti cepat gile aku kurus. Mesti aku macam blushing2 je, mesti aku dengar cakap die 200%
 Hish aku cair betul tengok lelaki pakai cap kebelakang gini. Haish Haish
 Dah la selalu half naked, ko gile aku tak terbakar lemak tengok dia???
 Yes, i need a courage for this journey. I hope u stay with me.
Bestnye....syoknya.....

2 ulasan:

anna hashim berkata...

kih kih kih..klu ana dapat dia pun mest best..hemsemmmmmmmmmmm

Siti Nadey berkata...

@anna

seyes sawan kannnnnnnn hahahhahahhaha