Ahad, 23 Februari 2014

CAMERON HIGHLAND - 12-13 FEB 2014

Sendiri, sendiri ku diam, diam dan merenungMerenungkan jalan yang kan membawaku pergiPergi tuk menjauh, menjauh darimuDarimu yang mulai berhentiBerhenti mencoba, mencoba bertahanBertahan untuk terus bersamaku

Ku berlari kau terdiamKu menangis kau tersenyumKu berduka kau bahagiaKu pergi kau kembali

Ku coba meraih mimpiKau coba ‘tuk hentikan mimpiMemang kita takkan menyatu

Bayangkan.. bayangkan ku hilang, hilang tak kembaliKembali untuk mempertanyakan lagi cintaCintamu yang mungkin, mungkin tak berartiBerarti untuk ku rindukan

Ini harusnya kita coba saling melupakanLupakan, lupakan kita pernah saling bersama
***************************************************************
cukup jemah! Over sangat kau! Cakra Khan bagai!Begini.........12 Feb 2014 lepas, ada something berlaku membuatkan perasaan aku berkecamuk, hilang arah sampai migrain tahap petala 8. Hati runsing resah. Pergi klinik, demam migrain dan selsema. Doktor pon detect muke aku terlalu jelas sedang dilanda musibah lautan masalah. 
2 hari MC!!!!!!
yahuuuu
Aku pening gila kalau aku ada masalah duduk rumah. Maka aku tetibe decide nak pergi Cameron Highland SEORANG DIRI
Yang bagusnya kali ni aku beritahu geng-geng aku...yang aku ke Cameron Highland. So takde la kalau ape-ape jadi, orang xdapat cari aku.....nauzubillah.
Dalam keadaan emo aku memecut laluan highway Utara-Selatan sampai surat AES sampai rumah speed 156km/j. Adoi bila masa pulak aku bawak laju....pelik betul kihkihkihkih. Aku keluar lalu Simpang Pulai!
Aku bertolak dari rumah, Gombak pukul 3 petang sampai kat Tanah Rata dalam pukul 5 petang lebih la...masa tu hujan lebat sangat. Memang sejuk. Aku terus cari bilik. Hari biasa ni memang mudah cari bilik dan murah. Sekejap je cari, nampak BB Inn ni, semalaman bilik tok sorg ni...rm40. Berbaloi kot bagi aku tok solat, tidur dan rehat. Dalam bilik pon ade Astro uoolllsss...memang selesa la. Tak payah pasang kipas, memang bilik tu sejuk! Disebabkan bilik aku jauh, wireless tak dapat. 
Malam pula, disebabkan waktu ni bukan waktu cuti, memang tak hidup!!!! So aku dapat cari kedai makan ni depan hotel tu je. Tapi masakan dia mantap!!!!!!!!! 
Tomyam mantap!
Malam tu takde aktiviti....boring
Tension aku ....banyak kedai xde....mamak je la monopoli! HAISH

Ni ular kapak,,, aku ingt spesis ni takde kat Malaysia
Pastu naik bukit ni uols
Aku main redah je tengok signboard tu....Stawbewi Farm......haaa redah
Aku customer pertama dia...yela pukul 9 sampai kan! Dah la hari biase
Terbaik pekerja kat sana, siap buat servis tolong ambek gambo....pelik2 dia suh aku posing....aku layankan je!!!!!!
Terime kasih abg-abg bangla.....aku promot tempat ko ni...sebab servis terbaik!
Pastu aku macam dah boring nak pergi mana kan....so aku blah balik rumah! Energy dari paras tinggi buat aku semangat gile babi....balik rumah terus tukar baju g gym!

Terbaik

2 ulasan:

anna hashim berkata...

kt cameron ada tempat anggur kan? kt mana eh? nak pegiiiiiiiiiii

Siti Nadey berkata...

@anna

xtau lak anggur kat ne...mesti adenye
tp aritu g stawbewi nye je