Selasa, 24 Mac 2009

kenangan chenta 3 hari di teluk segadas pangkor


seram seh tgkap gambo gini tgh pagi.....

tgk....aku syg tau kat hafiz nih.,....sebenarnye biskut ni aku dah cicah ngan air asam...patotla hafiz cirit pg sok nye




mak seksi k...ni anak ayam mak.k jgn kaco






sendatttttt



nelayan pangkor teluk segadas nih...muke nk seram jek





pangkor??? chenta 3 hari

bile dpt tahu yg SALMAH AIN N DIANA xdpt g pangkor aku sedih yg amat
smpai aku rase xnk g
mlm tu aku nk bgtau ayun dah

tetibe kwn aku ckp....ala 3 hari je
lek la

then aku g

sblum g mkn kat maple dulu
aku mintak dorg bye2 aku kat bus
aku mintak AIN baling bunge kat aku .....
aku mintak gak SALMAH bye2 aku walaupon die sedih sb die xdpt g...muke die xleh bla
aku rase nk nanges gile tgk muke die kat maple

nk naik bus
tetibe AIN SALMAH DIANA baling bunge kat aku
bunge kertas hahahha wane putih lak tu..
yg aku nanges2
wat malu je...dpn sume org dlm bus
aku nanges gile tersedu2 dlm bus...( mcm mane la bile dorg dah xde mesti aku nanges gile2)

smpai sane...aku berkumpulan dengan
cikin didie teng miza where jeme azhar hafiz n BANI(heheh)
aku suke2 bg name kumpln SOTONG GERSANG...sb ade jeme
kumpln kami mmg gile2 besh sgt2 lg2 time kat kotak paling kecik...
bdk FPI pon peluk kami...(NAPE BANI PELUK KO CIKIN BUKAN AKU!!!!!)
kami sgt2 bersaing dgn kmpln JAI n MUAZ
mmg setan

ANAK KERE ANAK SIAMANG
KUMPLN KO XKUAT (KUMPLN JAI)

hahahha pantun setan tu mmg setan
paling lawak ngan muaz...die mmg sgt2 gile
aku mmg xleh tahan lawak die mmg sengal ubi tahap cipan mengandung

mlm menjelma....
cikin meluahkan perasaannya yg hafiz cute
aku pon mane leh kalah
aku ckp la BANI pon cute..lg bercahaya kepalanya...
hahhaha INTERNET...mule tersebar bile kami mengangkat tangan
lalu abg igun berlari untuk mendapatkan internet...
hahhaha
besh2

nk cite sume mmg xlarat..tp besh
pengalaman besh

tq



bani bani bani bani bani bani bani bani

Selasa, 10 Mac 2009

cinta dalam hati ?? EPS 1

kangwala

" aku mencintaimu tetapi hatiku mengatakan kau bukan untukku. Aku menafikan hatiku ini karena ku yakin ku akan mendapat bunga yang lebih baik dari kau. Aku dan kau memang xsepadan dari zahir dan batin. Semoga kau mencari kumbang yang lagi baik dari aku. Aku merasakan perasaan ini bukannya cinta. Kau bukan untukku. Walaupun kau pernah singgah dihatiku"

mawarli

"aku jua mencintaimu walau bagaimana rupamu. Tetapi aku pilu kerana kau menafikan cintamu itu. Apakah berdosa kau mencintai ku? adakah karena zahirku yang tak sempurna bagimu? terima kaseh Tuhan kerana memberi ruang hatinya mencintaiku jua walaupun dia menafikannya. Aku redha mungkin ini dugaan dan hikmah didepan menanti. terima kaseh cinta kerana buatku merana"


sang hajul

"aku akan terus berdoa agar kau bahagia. Aku tak mengharap kau membalas cintaku tetapi jika kau bahagia aku jua akan bahagia. Sejenak ku berfikir....jika aku melihat kau bahagia ..adakah aku akan cemburu?.....Ya Allah...kuatkan hati hambaMu ini...Jika dia bukan milikku gantikanlah ranting yang patah ini. Ubatlah hatiku ini. terima kasih cinta kerana memberiku kekuatan disebalik kelemahanku. Terima kasih kepada insan yang pernah bertahta dihati membuatku bahagia walaupun ia sementara"

Jumaat, 6 Mac 2009

THANKS .......



THANKS TO KAK LEHA....
bagi baju ladies....
nanti nadey beli cardigan bru ley pkai bju tu k
cantek sgt
xpernah ade baju gitu
kotak adiah pon lawo
nadey suke warne ungu

THANKS TO......
MA GOMBAK'S BESHFWEN ....
melur, betung, ketumbar, kesuma, kendur
actly arini smbut beday NAD tp kami berdue lak dpt adiah
adiah kami same
then kotak adiah pon sgt de lawo
purse tu pon sgt de lawo
nad lg sesuai pkai ...aku ni mcm jantan nk pkai purse ladies gitu
but anyway...thanks so much
memory ni sgt indah


happy beday gak to JAI BULU (7 hb MAC 09)
walaupon kaw mcm setan
tp kaw tatap kwn mak....mampos la ape yg terjd...walau mak benci kaw
mak tatap syg kaw
hidup bulu JAI
smoge bahagie hidup didunia n akhirat
smuge hati cpt sejuk.....
smuge dpt jual BULU ko kat cine sbgai berus cat......
hehehhe
happy bedayyyy nox