Ahad, 19 Disember 2010

MIYABI MARIA OZAWA JADI VAMPIRE???? WOW!


SEKSI KE MIYABI (name family maria ozawa) JD VAMPIRE??? GRRRRRR
Dia berlakon dalam cite ni.....kihkihkih aku tipu.......
ACTUALLY.....PEREMPUAN PORNO TU XDE KAITAN LANGSUNG DENGAN CERITA INI.......

Korang ingat PEREMPUAN PORNO tu sorg je name MIYABI???? lelaki vampire ni bawak watak name vampire MIYABI.....

 Sebenarnye cerita ni adaptasi daripada komik jepun....Kisahnya satu pulau ni mmg xwujud dalam peta jepun.....pulau ni pulau terpinggir sbb ade vampire...TP MASIH ADA MANUSIA YANG HIDUP....salah seorangnya abg kepada budak ni....budak ni....g pulau tu nk selamatkan abg dia...die bwk geng2 die skali....
Dalam masa yang sama....banyak mende berlaku....antaranya kwn2 die kene bunuh jd vampire la...sume...so MORAL cite ni nak tunjuk tingginya nilai persahabatan tu....dan sikap kamikaze orang jepun yang menentang hingga habis- habisan......babak lawan2 lak...mmg superb ...real punye scene pedang2.....darah terpancut2.....mmg real....even aku xsuke tgk cite perang2 but at least aku tau tu bukan real aku boleh tgk...

aku berani menyatakan CERITA INI LG BESH DARI TWILIGHT!!!!!
 
ambek ko SODOT DARAH

 VAMPIRE JONGANG PUN ADE (sumpah mcm dan)

 Satu kesilapan abg budak tu ialah telah melepaskan vampire yang telah dikurung oleh penduduk di pulau tu....disebabkan satu vampire abes sume die SODOT DARAH....infected (berjangkit)....sume nk jd vampire gak.....mmg besh

 Kalo dalam komik.....ni lah watak abg lelaki tu ....ensemmmm....die gune kayu yang dia bawak tu tok hancurkan kepala vampire....dorg ni kene hancurkan kepala habes2....sbb dorg leh hidup balik....
(adoi.......zombi lak pulak)



*nota biawak*
- kebanyakan cerita jepun adaptasi dari komik2 mereka....see betapa dorg amat menghargai kartunis2 mereka....bile la Malaysia nak jadi gtu......aku nk sangat cite KELUANG MAN di movie kan....sure besh.....

24 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

tunggu ko la moviekan..tapi plz..jangan tukar keluang man jadi biawak woman..hahaha

nadey berkata...

hahahhahahahahhahhaa

ko bg aku idea baru...aku rase seksi gile bile bygkan miyabi jd biawak kahkahakah

Tanpa Nama berkata...

saje je ko letak nama miyabi suh org buka blog ko. haha

tieqah mardziah berkata...

mane nk dapat cerite ni ek.. am best je.. :)

nadey berkata...

tanpa name


alaaa biase la tu.....tu namenye strategi.....

tp ade gak kaitan......

nadey berkata...

tieqah

nadey download kt allyoulike.com

suichi berkata...

wah~~ kl maria ozawa yg blakon, kompem BO muvi tu hahahaha

nadey berkata...

suichi

BO????? tu hape hehehhe

velasrizal berkata...

ooh miyabi.. kau buat ku tak tdo mlm

Bodykit Proton R3 Untuk Pemilik Kereta Proton

munna berkata...

ada hantu jongang dlm citer ni.. boleh kawan ngan halimah lepas ni

nadey berkata...

velasrizal

perghhhhhhhhhhhhh kantoi ko peminat die!

nadey berkata...

kak munna

silap2 halimah tu kene geget la ngan vampire tu lawan2 gune gigi

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

dah bosan dengan vampire hollywood.. vampire jepun pun okay juga..

Yanie J berkata...

cite ape ni weyh?klo cite ngeri2 cm gini aku xbran tgk..uhukkk

nadey berkata...

wahida.

sy sgt suke komen anda.......ape kate ubah selera anda ke arah ketimuran pule huhuhuh

nadey berkata...

yanie

aku ni penakot....tp cite ni cite besh...jepon...ganas skit la

::cdot the dot:: berkata...

vampire jongang??


nadddddd!!!! jongang!!!!

sentap!!!

nadey berkata...

kak cdot

allllamakkkkkkkkkkk!!!!!!!! sowi2

Sharinginfoz berkata...

hit le nanti citer ni

alinac lover berkata...

pergh..layan je kan citer ni~

nazirulhazwan~ berkata...

maria ozawa u sape??(gaye innocent)

nadey berkata...

sharinginfoz

ramai mintak link cite ni :)

nadey berkata...

yong

huhuhuhuhuh aku sume layan blue xle

nadey berkata...

naz

aku rase ko plg mengenali ozawa heheheh