Selasa, 21 Disember 2010

SALAH KE JODOH AKU LEBIH MUDA???

Aku sangat2 suke tajuk ni....Bukan aku nk bgtau korg yang aku berbernapsu binatang terhadap org2 mude....dan lg satu aku nk bgtau....aku bukan la tua sangat....baru SWEET 22...dems!!!!!!!!! Kalu dulu aku suke sgt title SUKA PADA KAWAN BAIK tp kali ni SUKA PADA LELAKI LEBIH MUDA....

 Badan Taff....auwwwww tgk tgn die...sure die leh angkat aku yg hampir same berat ngan beruang Grizzly
 YA ALLAhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........halkum die tajam seh!!!! LEHER JINJANG!



Arini aku tgk paper metro....ade lak gamba Abby ngan Zul ni....seyes aku xnk ambek tau ape dh jd ngan sejarah dorg....tp aku nk tau HOT STUFF skung....ABBY PUNYE PAKWE ENSEM NK MAMPOS!!!!!!!!!!! aarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 Apabila kite ngan org mude.....wajah kite pon nmpk mude ok!!!!!!!!

SEYES KAK ABBY plzzzzzzz aja saya gane nk dpt laki ensem gini. 
hehehehhehe 
BETUL NI SAYA SEYES NI!!!!!!!!!
Cik Ta pon!!!!!


 Lelaki yg suke pmpn berumur adalah lelaki MATANG.........AKU BERANI CAKAP!!!!!! ye aku tau la....aarghhhhh aku suke laki matang dari aku....sbb prangai aku yg masih bermain patung atromen ni perlukan lelaki yg suke LUMBA KERETA lak....

Lelaki mcm ni mampu buat aku amnesia.......KURANG DARAH sbb terpancut2 tiap kali die buat muke gini!





*nota biawak*

- kalo aku dpt laki mude cmtu....aku sorok dari MEDIA (motif?? ) (aku kn artis kihkihkih)

Ahad, 19 Disember 2010

MIYABI MARIA OZAWA JADI VAMPIRE???? WOW!


SEKSI KE MIYABI (name family maria ozawa) JD VAMPIRE??? GRRRRRR
Dia berlakon dalam cite ni.....kihkihkih aku tipu.......
ACTUALLY.....PEREMPUAN PORNO TU XDE KAITAN LANGSUNG DENGAN CERITA INI.......

Korang ingat PEREMPUAN PORNO tu sorg je name MIYABI???? lelaki vampire ni bawak watak name vampire MIYABI.....

 Sebenarnye cerita ni adaptasi daripada komik jepun....Kisahnya satu pulau ni mmg xwujud dalam peta jepun.....pulau ni pulau terpinggir sbb ade vampire...TP MASIH ADA MANUSIA YANG HIDUP....salah seorangnya abg kepada budak ni....budak ni....g pulau tu nk selamatkan abg dia...die bwk geng2 die skali....
Dalam masa yang sama....banyak mende berlaku....antaranya kwn2 die kene bunuh jd vampire la...sume...so MORAL cite ni nak tunjuk tingginya nilai persahabatan tu....dan sikap kamikaze orang jepun yang menentang hingga habis- habisan......babak lawan2 lak...mmg superb ...real punye scene pedang2.....darah terpancut2.....mmg real....even aku xsuke tgk cite perang2 but at least aku tau tu bukan real aku boleh tgk...

aku berani menyatakan CERITA INI LG BESH DARI TWILIGHT!!!!!
 
ambek ko SODOT DARAH

 VAMPIRE JONGANG PUN ADE (sumpah mcm dan)

 Satu kesilapan abg budak tu ialah telah melepaskan vampire yang telah dikurung oleh penduduk di pulau tu....disebabkan satu vampire abes sume die SODOT DARAH....infected (berjangkit)....sume nk jd vampire gak.....mmg besh

 Kalo dalam komik.....ni lah watak abg lelaki tu ....ensemmmm....die gune kayu yang dia bawak tu tok hancurkan kepala vampire....dorg ni kene hancurkan kepala habes2....sbb dorg leh hidup balik....
(adoi.......zombi lak pulak)



*nota biawak*
- kebanyakan cerita jepun adaptasi dari komik2 mereka....see betapa dorg amat menghargai kartunis2 mereka....bile la Malaysia nak jadi gtu......aku nk sangat cite KELUANG MAN di movie kan....sure besh.....

Rabu, 15 Disember 2010

SAAT BAHAGIA= HUJAN+SAMBAL BELACAN ARRGHHH


Tengah hari ni hujan agak lebat....namun hati aku tergerak untuk BALIK UMAH GAK NK MAKAN.....LAPOOOOOOOOOOOOO....kihkihkih
aku pakai baju hujan....tapi tak zip pulak....nmpk skit mcm yakuza bawak moto kan...
so aku redah....abes suar jeans hitam aku basah.....dade aku yg sasa ni lg la basah.....nyesal aku tak zip td....tak pe....aku terus merempit ke rumah.....

balik balik...............aku suh ibu aku usha ke SAGA BLM bru tu huhuh 
aku g dapur.........
 ARRGHHHHHHHHHH SAMBAL BEHELACAN...............
aku terus mencapai pingan dan mencedok nasi kira2 3 senduk! 
  tgk dalam periuk.....kari ayam! urrghhhhh
 Bukak bekas lagi......ade ikan masin sepat!!!!!!!! aarghhhhhhh

SATU KOMBINASI YANG AGAK ENAK!!!!

aku makan ngan penuh bahagia....
alalallalalallalalalalalla~~~~~~


Aku xkesah dengan BAU belahachan pada tangan dan molot aku yang kekal sampai berhari2......aku xkesah tangan aku berpijar seharian....aku xkesah kalu cili sambal melekat pada gigi aku smpai besok pagi.....
Yang penting perut aku kenyang maka aku senang hati.....semangat tok teruskan keje yang berlambak kt opis ni!......bahagianya!!!!!!!!!!!!




*nota biawak*

- JIKA ADE MAKHLUK TUHAN TANYE...."KENAPA AWAK GEMOK????" aku akan menjawab " SALAHKAN IBU SAYA...SBB DIA YANG MASAK SEDAP2 .....ARGHHHHH SAYA SAYANG LEMAK SAYA (muke xikhlas langsung)

CITA RASA PERIBADI (ENTRI EMO)


aku dh lame abes tgk cite ni.....tp sje nk nk buat entri kihkih

DAMN....cite ni mmg besh (AYAT BIASA AKU LA)
sume besh kan......
tp yg istimewa sgt cite ni sbb aku teringat pada kawan baik aku yg penah khianat aku....mampos la...aku tau aku salah juga.....tp sume kesalahan lame aku dh berkurun diungkit kembali dan aku dihentam sorg2.......bile aku tgk cite ni...baru aku rase sgt2 xadil.......xpe la....Allah nk beri aku pengajaran dengan kesilapan aku....biarlah....aku xkesah...aku mengaku sume salah aku.........emo sgt bile aku tgk cite ni.....

sebab dengan prangai aku la.....(yg menjelikan kwn2 baik aku dulu)....sejak dari hari itu...
aku TAK AKAN ADA KAWAN BAIK......

tq....pada kawan2 yang masih menganggap aku kawan....   :')
tq gak pd kwn2 aku yg sapot n pulihkan aku dari zaman kegelapan aku....aku bersyukur masih ade yang ikhlas kwn ngan aku walaupon prangai aku yg buruk ni.....
kepada abg2 kera yang pernah membetulkan segala kesilapan aku TANPA MEMBUANG AKU.....TANPA MENUNDING KESALAHAN TERHADAP AKU SHJ.....MEMBERI NASIHAT.....dan setelah byk salah phm......korg bebel berulang kali..smpai skang...
kepada geng2 meriah.....teng we sha cikin wanie didie abg ....korg yg pernah melihat aku menanges.....terima kaseh....korg paling byk sapot mase abg kere xde....
fanau ....ko mmg dari dulu tau sume rahsie aku....
dan kpd semua kwn2 aku yg pulihkan aku


******************************************************
kisah yg buat aku emo sbb.....kwn baik HEROIN dlm cite ni khianat die....berkawen lak ngan bf HEROIN ni...gile kan....same je la kisahnye temanya KHIANAT
tp die xpernah lupe dengan kebaikan kwn baik die selama ini...
emmmmmmmm mls la cite bab ni emo....


YES ternampak!

ok korg kenal x sape yg pakai bju singlet puteh tu????Seullong 2AM....sape yg minat K-POP sure tau!....
dan yg beshnye 2AM sumbang lagu LIKE A FOOL....dlm cite ni...mmg besh lagu tu...ari2 aku dgr....babo choreommmm.........

LG TAK LEB BLAH cite ni.....BYK PASAI GAY GAY dalam cite ni....haaaaa terbaik la kan...
aku rase pengarah cite ni GAY....lalalallalalala


* nota biawak*

kpd org yg pernah menjadi kwn baik aku

- aku ada hak untuk menulis apa2......sesiapa xleh halang......
- aku tak akan lupe sampai aku mati ape yg dah berlaku.....aku pernah syg korg....terima kasih dgn kenangan2 indah...aku penah ketawa gembira dan menangis dengan korg.....aku tulis entry ni bukan sbb aku nk balas kegeraman aku....cume aku teringat kenangan2 kita....bencilah aku sampai kiamat....aku xkesah...aku tetap bersyukur aku penah ade kwn yg lame mcm korg (khas tok kwn baik aku yg lame sahaje)....mungkin ade hikmah disebalik kejadian....terbaik tok kite bertiga....dan aku nampak hikmahnya sekarang....

Selasa, 14 Disember 2010

PENGARAH DIA TERBAIK LAH!!!!!!!!!!!!!!!

AKU CUBA MEMBERI PANDANGAN POSITIF

aku dengan megah download cite ni....(ni entry lame ok) aku download lak b4 kuar wayang...aku ckp...ngan adek aku....XYAH TGK WAYANG!!!!!!!!!! aku dh download.....

pastu aku tgk laaaaaaaaaaa smbil goyang2 kaki tangan tepuk2 lelemak di perut

mule2 mmg gempak la..........ada cahaya yang CULIK manusia ni....dengan kate lain  MENYODOT semua manusia ke dalam kapal angkasa milik makhluk aseng!

Semasa memukau para manusia dengan satu cahaya ngan aarrghhhhhhhhhhhhh 
SILAU LA SETAN!!!!
suatu tenaga seperti menyerap ke dalam badan...bagi manusia yg pernah terlepas dari di SODOT oleh makhluk asing ni...kesan SODOTAN tu memberi kuasa yang luar biasa kepada mereka...
Selepas aktiviti MENYODOT dilakukan.....mahkluk asing melepaskan anak kapalnya pula untuk mencari saki baki manusia yg menyorok2 ni....kali ni....anak kapal die jumpe manusia terus MEMBUNUH DAN MAKAN HOTAK....(adoiiiiiii......pekedia cite ni???)

Manusia2 yang masih menyorok dlm bangunan mengingatkan mereka ade harapan tok menjadi HERO dan HEROIN yang terselamat......so bile tgk ade bantuan dari tentera2 udara yang mempunyai JET SUPER CANGGEH.....berjuang habis-habisan....mengebom...menembak KAPAL HARAM tu....bile MELETOP!!!!!!!!!!!!!! sume manusia kate YEYYEYEYEYEYYEYE

tp

TIBE2.........KAPAL TU BERCANTUM SEMULA....rupe2nye....kuasa mahkluk aseng tu adalah HOTAK MANUSIA.....so die SODOT2 org tu SODOT OTAK LA......

mls la nk cite detail...aku rase dh detail sgt dh ni...
ok akhirnya.......HERO HEROIN CERITA MATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeahhhhhhhhhhhhh aku suke cite yg logik...sume mati!!!!!!! pastu xlogik lg mcm haram buat aku memaki- maki dan menumbuk lelemak perut sendiri....

raksase tu SODOT otak HERO....pastu raksase tu terus jd jasad HERO td lak...selamatkan heroin yg hampir die bunuh dlm KAPAL HARAM tu.....
setan gile lahhhhhh

aku xphm motif cite ni??? so HERO HEROIN TAK MATI LA???

BAB*!!!!!!!!!!!!!


cite die ni kombinasi cite ZOMBI KG PISANG + ALIEN VS PREDATOR

*nota biawak*

- lame gile aku xonline seperti kebiasaan sbb aku skung download cite2 korea n jepon....kalo cite ni xabes...aku mmg xtenang....so aku abeskan cite tu bru la aku leh update entry hari2 hahahahhahah
- aku highlite perkataan SODOT tu sbb aku suke nk sebut SODOT!!!!!!!

Isnin, 6 Disember 2010

TIKET JAY CHOU SUDAH ABES????

 (emosi aku terganggu sekarang)

*****************************************
monolog dalaman

esok cuti.....g sogo la....nk beli tiket jay chou....

bukak buku bank

emmm.............kalo gini gayenye aku mampu smpai tiket RM330 je.....cis..........
xkesah la....asalkan dpt g.....emm tepon dulu la

aku tepon

amoi- tiket sume sudah sold out tggl yg lot pit zone saja....(ROCKPIT ZONE RM760)
aku -CIRIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amoi- betol meh tu ja ad.........
aku - amoi...seyesly??? lg hebat dr KONSERT SUJU, JYJ pe kes???? fan club kt msia ramai sgt ke???
amoi- ramai meh.......sudah xde!!!!!!
aku - amoi........if ade kosong tiket yg wa mau u kontek wa ya??? 
amoi- xde laaaaaa....i ckp butul la......
aku - dems.........arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh




mcm ni aku buat muke td mase kt opis.....Dr....tanye....wat's wrong nadirah???
aku jwab....nothing Dr.....just....i already brokeup with my bf, Jay Chou.....


* nota biawak*

- sumpah aku sedih....n aku akan usehe smpai soknye nk konsert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aarghhhhh xkire!
- arini aku semangat siapkan keje smpai aku rase dok kt opis kejap je....(gile lahhh)
- aku tension gile so aku nk g mkn! aarghhhhhhhhhhhhhh
- entry MAAL HIJRAH AKU HADPET BESOK...............aku nk bocorkan rahsie aku sendiri! sok.....panas!!!!!!!!!!!!!