Selasa, 21 Disember 2010

SALAH KE JODOH AKU LEBIH MUDA???

Aku sangat2 suke tajuk ni....Bukan aku nk bgtau korg yang aku berbernapsu binatang terhadap org2 mude....dan lg satu aku nk bgtau....aku bukan la tua sangat....baru SWEET 22...dems!!!!!!!!! Kalu dulu aku suke sgt title SUKA PADA KAWAN BAIK tp kali ni SUKA PADA LELAKI LEBIH MUDA....

 Badan Taff....auwwwww tgk tgn die...sure die leh angkat aku yg hampir same berat ngan beruang Grizzly
 YA ALLAhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........halkum die tajam seh!!!! LEHER JINJANG!



Arini aku tgk paper metro....ade lak gamba Abby ngan Zul ni....seyes aku xnk ambek tau ape dh jd ngan sejarah dorg....tp aku nk tau HOT STUFF skung....ABBY PUNYE PAKWE ENSEM NK MAMPOS!!!!!!!!!!! aarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 Apabila kite ngan org mude.....wajah kite pon nmpk mude ok!!!!!!!!

SEYES KAK ABBY plzzzzzzz aja saya gane nk dpt laki ensem gini. 
hehehehhehe 
BETUL NI SAYA SEYES NI!!!!!!!!!
Cik Ta pon!!!!!


 Lelaki yg suke pmpn berumur adalah lelaki MATANG.........AKU BERANI CAKAP!!!!!! ye aku tau la....aarghhhhh aku suke laki matang dari aku....sbb prangai aku yg masih bermain patung atromen ni perlukan lelaki yg suke LUMBA KERETA lak....

Lelaki mcm ni mampu buat aku amnesia.......KURANG DARAH sbb terpancut2 tiap kali die buat muke gini!





*nota biawak*

- kalo aku dpt laki mude cmtu....aku sorok dari MEDIA (motif?? ) (aku kn artis kihkihkih)

40 ulasan:

Shidy berkata...

tuko header lg..huhu

suko yg muda nafsu binatang??xleh blah ayat 2..hahaha
biase boy yg minat awek muda2...tp nadey terbalik lak..hak3

suichi berkata...

so nadey nmk kawen dgn laki yg lagi tua, or muda?? hehehe

sararisa berkata...

nota biawak tu mmg kelakar...wakakaka..gelak pagi2 bagus utk ilangkan kedut kat muka...hahahhaa

My Little Diary berkata...

salam,

aku pun suke yg muda2 gitu... kakakaka.... mcm farid kamil!!! lg muda dari aku... :p

RozectLyantie berkata...

wakakaka..
suka sangat nagan post ini..
berjiwa muda plak rasa..hehehe

cik lia ye berkata...

nadey...
jay chou ko lg mude dri ko ke..???

Fxysche Nas berkata...

hadui....
bile la mau 'rezeki murah' mcm abby tu.
heheheheheheehehe

Heidi Shafiq berkata...

lelaki beriman xde pun dlm list ko.. :P

munna berkata...

wah! wah! nadey ... aim yg muda tapi MATANG...nak yang leher jinjang .. fuhhh klu dpt jgn sorok2 ye...

Queen M berkata...

hahaha..well..x penah sy x gelak kalo bace entry nadey :P:P btw cane ek nak kasik mamat mude suke kite?haha

Hazzy Ishak berkata...

tetap suka yang tua sedikit dari hazzy

nadey berkata...

shidy

header dulu cicak kecik skung ni bru pio biawakkkkk kehkehekehe

nadey berkata...

suichi

ni verangan je taste yg mude2 je...tp kalo jodoh ngan yg lg tue nk wat gane dh jodoh

nadey berkata...

kak sararisa

verangan jd artis mmg le kihkihkih

nadey berkata...

my little dairy

FARID KAMIL????????? hahahahahahahahahhahaha selera mude ni mmg hebat....

nadey berkata...

Rozect

tu la pasai bile tgk paper gmba dorg td terus rase mude!!!!!!!!!!

nadey berkata...

lia

umur die skung 31 tahun doh!!!!!!!!!

nadey berkata...

fyxsche nas

mari kite doa same2!!!!!!!

nadey berkata...

heidi

lohhhhhhhhhhhh ni bukan entri CIRI2 LELAKI IDAMAN...ni just antra 1 cir2 yg aku nk.........

sape xnk yg beriman MENIPU LA

nadey berkata...

kak munna

hihihihihihhihih kalo dpt pulak yg kaye sure 1 msia tau kihkihkih

nadey berkata...

Queen M

emmmmmmm awk dh ade bf ok...jgn cube cr2 lg hihihihih

nadey penah la ter skandel ngan 2 org junior......emmmmmmmmm~~~~~

nadey berkata...

hazzy

dulu nadey mmg suke type2 abg2 ni....huhuhuh skung ni dh berubah skit

idAti mALek berkata...

yess aku bjaya dapatkan laki lagi muda tau..hehehe...

lantak orang ckp ape, aku nak gak yg muda tu..kekekeke

nadey berkata...

idati

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko buat aku dengki 100000000000000x........nk gak! hahahah xkire nk gak

Sharinginfoz berkata...

ok aja yang penting tahu tanggungjawap

alinac lover berkata...

hahaah siyes mmg bf dia hensem! guna jeles jugak.hahhaha

alinac lover berkata...

hahaah siyes mmg bf dia hensem! guna jeles jugak.hahhaha

BillyNain berkata...

aku lelaki suka pmpuan yg lebey muda.ngn pmpuan yg lebey berusia, aku cam lack of confident lak.hehe

Daria berkata...

dlu, tunang saya suke pompuan tua dari dia...sebab pompuan tua pandai jaga hati dia...koser mak nyah...skang, dapat ko, mude dari dia, dia la kene manjekan ahkak lebih....nk wat canne....jodoh...saya lebih suke lelaki yang lebih tua dari saya....supaya saya dapat manje2 ngan dia....bukan saya yg kene manje2kan dia...haha... ;)

velasrizal berkata...

wah taste laki muda kamu ya..

Password Paling Popular Di Dunia

SyerAgh berkata...

cari anak ikan r kau..
haha

weh - tag untuk kamo

nulhazwany abdul malik berkata...

tak salah tak salah ! hehe

untung le cam tu :)

misz sheyla berkata...

huaaaaa....taf...saye mau satu

nadey berkata...

yong

aku jeles tahap gaban ok!!!!!!!!!! aarghhhhhhhhhhh

nadey berkata...

billy.......

maknenye ko nk jd matang depan awek2 ko...sbb tu ko suke pmpn mude dr ko.........aku nk lebeh manje sbb tu aku pilih lelaki mude :)

nadey berkata...

daria

waaaaaaaaa bile nk kawen???? beshnye dh tunang!

emm daria....bg nadey.......dengan lelaki lebih mude .....buat nadey lg manje ngan dorg....dorg pulak yg matang!.....rasenye bergantung pd org la....kan...lain org lain caranya

nadey berkata...

velasrizal........
yup2 taste mude jiwa mude

nadey berkata...

syerAgh

anak ikan aku dh ramai gile

nadey berkata...

wanny

untung kan????????? beshnye!

nadey berkata...

miss syela...
heyyy u dh ade pakwe xleh2