Khamis, 27 Jun 2013

RUNNING MAN...RECENTLY I'VE FOUND SEOK JIN HYUNGNIM VERY INTERESTING!


Selasa, 25 Jun 2013

MALAYSIA INDEPENDENT ANIMAL RESCUE M.I.A.R.

Sapa kat sini pencinta haiwan?

Ok M.I.A.R ini badan NGO yang bergerak untuk satu tujuan. Iaitu menyelamat, memelihara, merawat haiwan yang sakit didera dan haiwan terbiar sehingga sihat dan boleh diambil anak angkat kepada sesiapa yang berminat.

You have your family, your friends, your job, your gym and your social life but they only has YOU. 

Pernah dengar cerita pelacur beri air pada anjing dan masuk syurga? Besar ganjaran pada sesiapa sayang pada haiwan. Pernah dengar cerita HACHIKO??? Anjing yang sayang pada tuan dia, hari-hari tunggu tuan dia kat stesen kereta api sampai hujung nyawa dia? ok aku sebak bila ingat cerita tu.

Kucing juga merupakan haiwan kesayangan Nabi kita Nabi Muhammad SAW. Sehingga kucingnya tidur atas serbannya sewaktu baginda sedang solat. 

Kepada yang berminat untuk memberi sumbangan atau terlihat ada kucing atau anjing terbiar, ambil gamba dan email pada miardogs@gmail.com. Boleh juga call 012-3992021

Sesiapa yang nak beri sumbangan.
Boleh bank in pada MIAR
MAYBANK ACC: 512026614466
PERSATUAN SUKARELAWAN PENYELAMAT HAIWAN

Selamat beramal!

Isnin, 24 Jun 2013

DAH LAME TAK GELAK TENGOK BLOG SENDIRI!

Ni agak kurang ajo la
bangang pegi bau nape?
eh eh eh eh
Ni lah cite korea yang buat air barli panas tumpah atas seluar aku kat mapley