Sabtu, 25 April 2009

musim air mate

aku xphm
bukan salah laki or pmpn
aku rase masalah prangai

prangai yg rase ingin kesempurnaan
ingin sentiasa didampingi
disayangi...diingati...

cemBULU xhengat dunia...
f##k

aku rase mual ngan sume prangai ni
bukan sorg je
malah org yg disekeliling aku
ade kaitan mahupon xde kaitan

bukan aku nk blagak
tp aku bersyukur
yg aku
hanya fikirkan tentang diri aku
belum masanya

ada baru2 ni yg mendatang
tp aku mengundur diri
sb

sb

aku xnk
aku xnk ade prangai sebegini kat aku
aku xsuke
biarlah
nanti2 la
suatu masa aku dtg
aku xharap lagi......................sumpah ini jauh dr sudut hati aku

aku lebih suke memikirkan hal aku
ape yg aku suke
tu je

bak kate DIANA
dr pengalaman...membuatkn aku terlalu berhati2
smpai satu tahap keinginan aku terbantut....dek kerana zaman silam

aku xnk masuk cmpur
sb aku lg suke memikirkan hal aku
maaf kwn2
tp demi kwn aku tetap mengambil berat
n aku nk memastikan kite xkn berpisah sb hal kecil

huh
lg 1
aku mmg pantang org mainkan prasaan ni
bg aku
kalo xsuke....................xboleh ckp TUNJUK je xsuke
jgn la bg harapan
kalo suke .....................set mind...n usehe.....

harapan tu leh wat org buta
antara sakit dan bahagia

aku pernah merasainya
dan aku berjanji aku xakan terjebak lg

dan aku gembira
aku tidak lagi terjebak
jika aku terjebak
aku akan kuatkan hati......
dan aku xkn layan hati aku ni


maaf.................ni luahan aku
xde kene mengena ngan org lain
aku cume meluahkn prasaan benci aku
sb bg aku....aku suke prasaan gembire
aku suke gelak
so bile aku benci aku akan luah cpt2
sb aku nk penuhkn hidup aku ngan gelak ketawa...

Sabtu, 18 April 2009

selamat ulang tahun AFFFANNN~~~

aku mls cite pasal plan kami yg dah rosak
tp nk cite gak....
xpe last2 nanti aku cite....

saket ati mule2
tp bile dah tau punce sebenar kami jd project manager yg loser......
kami pasrah
die bukan milik kami sepenuhnya skung

wow

xpe aku....n yg lain sedar
bhw..hakikat ni biase berlaku

setelah dipujuk oleh sygku( dan) oppsss jgn mara..memain je
sbgai kwn
tanggungjwab kami belom selesai
dengan hati yg lara
aku ngan minah korea, shaz....
wat gak plan nih

aku g beli kek...
mule2 aku ckp ngan jai n dan
aku xnk g maple
dorg ingat aku mengajuk n lari
tp aku saje je
aku dtg lmbt bwk kek

rase mcm bahagie bile sume mkn kek yg kecik tu

pastu aku terlepas ckp mase man suap kek kat affan
"jgn la takot lagi ....ni suap kek jek"

pastu affan ckp...
" pasni...ade plan jahat la??? aku lari dulu la mcm ni"

adoiiii

aku msg jai
aku suh dorg ikat affan n kite wat la pe2..
aku takot die lari
jai, arai, dan n man....ikat affan ...bile kami sume dah balik..
lepak2 dlm bilik
sian gile affan kene ikat..kene hempap ngan man
so mane leh lari dah...
ketat gile jai ikat affan ...sakit seh
dgn menggunekan kete cikin
affan dibawa lari...
dataran gemilang menjadi sejarah
sume diserang
affan tu jgn ckp la
jai ngan arai lari
( xpe....kali ni ko lari..lain kali x...aku akan pastikan)

tu je la....penat nk cite sume
tp mlm ni mmg besh
aku pueh hati skit la

SELAMAT ULANG TAHUN AFFAN
SEMUGA ABGKU INI DPT IJAZAH NGAN CEMERLANG
CEPAT DPT KEJE
AMINNNNNNN

umur 22 tahun...
makin lame
makin byk tanggungjawab...
jgn abaikan 1 pon.....
ingat....janji2 ko
kami semua sgt syg ko...
ko jua tahu betapa syg kami kt ko
kite dah mcm adek beradek...
aku pegang kate2 ko

peace bro....