Jumaat, 15 Mei 2009

my hero....maran..

instructor aku...Maran..
muke ensem...bdn taff...
dah la slumber je main2 ngan bruang..tumbuk bruang la
pastu td die g kejo babi hutan...
sume babi takot gile
beso2 kot babi tu
die sorg je yg brani trun kandang tu....
huhuhuh

mcm tu la hero yg aku cr
kalo die melayu islam kn bgus
hehehehheheheh.....

actllly............
nk cite ilmu yg aku dpt arini
1) singa akan mengaum setiap 15 minit,,,yg ni aku kagum gile...mmg tepat waktu betol
2) sekali bruang tampar kuda....kuda leh mati..cube bayang kalo die tampar manusia???
3) orang utan ...binatang paling banyak ragam..ade cerita yg ade bdk putus tangan sb bg mkn kt orang utan....kuat..bola ragbi pon die leh gigit pecah
4) smlm zoo telah membunuh cheetah tua...sian dh tue n sakit..ubat die..bunuh..
arini babi lak...sok kul 4 ptg babi tu akan ditembak secare dekat dikepala..hanya pihak zoo shj leh tgk
ape lg ek???

emm arini aku dh wat silap
1 berok liar terlepas dr sanggar...
ade abg anta ikan tok memerang berhenti
blakang tu ade cage berok..mcm xkukuh la..xtutup ngan betol
yg aku lak g dekat ambek gambo...last2 die kelam kabut la dlm cage tu
die kluar aku jerit...aku sempat la rakam...
huhuhu
bongok tol....dh la aku trauma skit bab2 berok ni
cukup la berok sehetan kt KKM....

Sabtu, 2 Mei 2009

hidung??

layakkah kite menghina org...
cantek sgt kah kite??
tau x ....dek ejekan kite...org tu sgt tertekan....hingga ada yg terpakse g kaunseling....

ejek...
dr dulu lg...aku teringat masa ak disekolah rendah....
SITI NADIRAH KHAIRUDIN adalah seorang mangsa buli

tiap2 pagi kene baling botol..diejek...dicurah air
hinggakan aku xnk g sekolah
aku ingat lg name ko...FARHAN..SYAKIR..SHAUQI..ALIP...NIZWAN sape lg..mmg ramai
bdk2 lahanat ni xde keje buli aku dulu
1 hari..ptg hari bdk drjah 4 balik awal...
aku sorg dlm bus...pakcik bus g kluar mkn jap
tetibe...FARHAN masuk dlm bus....
mcm biase berbekalkan mulut berbau neraka...ejek2 aku..

aku bangun..aku tutup pintu bus yg automatik tu
aku g tmpt duduk blakang....aku trus serang FARHAN..
aku prasan aku tumbuk gigi die..aku tumbuk dade n aku sepak kaki die...
tah mane datang kekuatan tu...
pendam tu terluah...die xleh nk balas..sb mase tu aku serang bertubi2...dgn baju kurung

gigi die patah aku rase...mmg nmpk sgt rongak ye...kaki die xleh jalan ngan betol
aku rase sgt lege..aku dileraikan oleh pakcik bus...

sejak tu ramai yg takot nk ejek aku..
sejak tu...
bg aku..kene ejek...aku akan semulajadinya akan membalas dgn mulut
dr situ dpt title ( MULUT LAHA)
bkn pe...aku xnk dah bertindak ganas...aku hanya menggunakan mulut sbgai senjata aku
cukuplah tangan ini...memukul ...cukup..aku insaf...

disini sy ingin menyatakan...
tok kwn sy
bialah org nk ejek ape....yg penting balas balik..tu salah satu drpd
mempertahankn diri
sebelum tu...
kite kene bersyukur dgn ape yg dikurniakan..
kalo die kate kite gemok....(kalo die kurus)..dgn pntas...ko kene cr kelemahan die
contoh....ala...gemok2 aku..aku tinggi..xpendek mcm ko...lg2 lelaki pendek..
( ayat ni aku pernah gune tok MUYUD)
terus diam..xbrani nk ejek aku dh...
lg 1....contoh kwn aku ni ha.,.slalu ejek aku gemok...
a
ku akan balas.....gemok2 aku...aku ramai kwn...ko..ko bajet ko cantek...org suke ngan ko??

walaupon statement tu salah skit( bkn sume suke kwn ngan aku)
tp bia die sentap sendiri...dan dgn sendirinya akan diam

lg2...aku ni suke kalo tgk pmpn/laki la...
.tp aku nk tuju tok pmpn ni...
die kate aku gemok....
aku pernah bg statement...sekurang2nya aku mintak duit org nk mkn...
n paling penting aku xpernah xde baju...pinjam bju ko...n lg 1...gemok2 aku ...aku solat penuh..disitu die akan sentap sendirian..

ni contoh ok...tp ape yg keluar dr mulut aku slalunya lg saket hati....n mmg sentap
aku blaja tok syg diri aku..aku xsuke org hina aku..

statement tok pmpn chantek
korg jgn prasan sgt korg chantek...Allah menjadikan umatnya mesti ade kelebihan dan kekurangan
jika...fizikalku adalah kekurangan aku...ade mende lain..kelebihan aku
same juga kamu wahai si chantek...
kamu menghina anggota kurniaan Allah...
ttp aku menghina perbuatan mu..yg bukan dr kurniaan Allah..tp dr diri kamu sendiri
so aku xsalah...MULUT LAHA ni menyedarkan kamu...menegur perbuatanmu...
jgn salahkn mulut ni...dek kerana mulutmu juga...menghina ....
aku akan pastikan kamu juga terkene batang
HIDUNG mu jua.....


shauqi..alep..di sekolah menengah telah menjadi kwn aku...so jgn la gado2 nanti kawan juga kamu
jika terlebih....kawen kamu..
huh seb baek kwn je......
bg kwn baek aku...plz...bgun..jgn biar org jatuhkan maruah kite..
aku xsanggup tgk ko jd mcm aku dulu...
yg termampu aku tolong ko...aku xkn biarkn ko dihina lg..
aku hina ko leh...sb kite mmg LAHA...