Khamis, 8 Oktober 2009

bile helmetku berterbangan die jalanan.........

BILE HELMETKU BERTERBANGAN DI JALANAN??????

mmg klako bile ingat kejadian 2 hari pas
mmg gile
tp bukan sekali
dh 3 kali jd mcm ni
tp ni first time helmet tu terbang dr kepala aku!!!!!!!!!!!!

gile

cerita bermula begini

kul 430 pg......
selepas selesai kerja aku
aku ajak thia g mapley sbb 1 hari xmkn
aku bwk die

pastu balik dr mapley dlm 5 lebey la...
depan mahkamah tu...
tetibe je
helmet aku xbg signal
tetibe die terbang gtuw je
thia menjerit
aku brek mengejut
aku ingat kene die
aku tgk blakang.............jauh gak helmet aku terbang
padahal aku bwk pelan je kot
30km/jam je

seb baek waktu tu mmg xde kete
kelam kabut aku kutip helmet aku
hahahahahaha( smbil pulang ke KKm aku gelak gile2 ngan thia)

jgn kate silap aku xikat helmet tu
bukan
kalo aku ikat pon jd mende same gak

penah 2 kali
dlm sem ni gak la
aku kt highway
balik tgh mlm
aku bwk mcm biase la
press habes....
pastu aku ke line 2 nk potong lori ....n ade kete blakang aku ikot rapat
aku ni mane dgr ape2...dgr lagu kot
tetibe nk potong lori ni

helmet aku CEKIK aku.......
kuang ajo mkn tuan............die cekik aku kot!!!!!!!!!!!
helmet aku kebelakang....tali helmet tu cekik aku
kete yg blakang ikot dekat tu hon aku!!!!!!!!!!!!
sume kete yg nmpk sume hon aku
aku berhenti tepi jalan

kete yg ikot rapat blakang aku tu pon berhenti
dorg dlm kete 5 org
gelak kn aku gile2
damn
malu yg amat kot
seb baek mlm
aku terus balik umah ...........

so skung ni aku nk beli helmet ninja
padahal bwk kriss je
xpe!!!!!!!!!!!!! asalkn die xterbang lg