Rabu, 24 Februari 2010

pil hilang ingatan tok certain memory ade?

aku baru pas tgk cite korea (mcm biase)
episod kali ni crite ttg putus cinta/hati rosak/ hati rabak/xde hati

crite ttg dua org lelaki mencintai seorang wanita (wadetuuuuttt pmpn ramai kot)
sorg laki tu redha ngan takdir die.....
biarlah die xdpt pmpn tu....tp asalkan die dpt tgk pmpn tu hari2 smpai die mati
even die kawen ngan laki lain pon
ok.......redha tu ckp senang
ape yg laki ni dh lalui.....
tiap kali die nmpk pmpn ni hati die sakit sgt
rase nk mati
bile tgk die ngan laki lain pon hati die sakit yg amat
setiap kali teringat sesuatu ttg diri pmpn tu.....
teringat kembali segala air mata....segala robekan hati.....
tp cinta die xakan pupus
lg2 lelaki tu anggap pmpn tu 1st love die
(org kate 1st love bawa smpai ke liang kubur)
merana laki tu smpai la satu tahap
die nk ambek ubat tidur berlebihan
die xsuke hidup dlm realiti............
dlm realiti die xpunya ape2 ....................................................

aku menangis

lelaki malang tu alami same dgn aku

aku menangis sehingga aku rase hati aku sgt sakit
air mata aku mencurah mcm pili bomba yg xtutup (KKM xde air gune pili bomba)
seyes aku ckp
aku lg suke tido sbb aku xsuke realiti hidup aku
sbb tu sume yg kenal aku kate aku suke tido
dr aku xwat pe2..............aku lg suke tido
seyes ............cinta xberbalas tu sakit..................lg sakit kalo redha n xlupe2 cinta tu
aku penah ke mkn ubat selsema smpai 8 biji...................
sbb aku xtahan sgt realiti aku
aku sgt2 la malang...............
tp alhamdulillah ubat tu bg aku kesan tidur yg pnjang aje....
x affect ape2 la ....maybe otak aku makin mereng je

dr sek menengah aku slalu dpt mimpi yg gembire je
smpai la skung
susah aku nk mimpi ngeri ke jarang sgt.................
kdg2 aku menangis nape aku terjaga dr tidur...aku baring n tido lg
lantak la ayah aku slalu kate sbb tu la bdn ko gemok
org xphm nape aku suke tido
sbb aku xsuke realiti
ni masalah mental aku
huhuhuhuh

bile aku tidur aku mimpi
aku byk kelebihan......ape yg aku nak sume dpt
bile aku terjaga...............
aku byk kelemahan
tp mlm ni aku xleh tido sbb aku syok tgk cite korea
xpe aku qada' sok hari

kdg2 aku rase nk selesai masalah aku.............
aku mkn pil tido
tp alhamdulillah sejak byk keje kene beres.....aku dpt lupekn skit2
kesedihan n malang2 aku

kn bgus kalo ade pil lupekan sesuatu/seseorg........................