Khamis, 11 November 2010

PONTI ANAK REMAJA BAJET MCM CITE TWILIGHT??? WADEPARK!!



KALO KORG BACE ENTRI AKU YG LEPAS....LINK YG ATAS NI.....
AKU PUNYE LA PUJI CITE NI....SBB AKU SUKE SANGAT JALAN CITE DIE.....
ALEH2.....KT ASTRO RIA ADE LAK YG SERIES PUNYE.....

OK FINE....KALO YG SERIES SURE BORING....XMACAM YG MOVIE NYE....
TP TGK GAK CITE KAN......
SO AKU TRY LA TGK ARITU.............

TIBE2.......LIYANA JASMAY NI.....CKP....
awak ni la yang hisap darah org tu kan????

PASTU LAKI PONTIANAK NI CKP
eh bukan saya.....tp ade org lain yg jenis mcm saya yang makan darah manusia!!!!!!!!

WADDEHELLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asal tetibe aku rase cite die dr yg movie sgt2 lari.....

BAJET CITE TWILIGHT LA????? PASTU SI LIYANA TU BELLA???? HERO TD TU EDWARD LA???? MMG SETAN LA...................

YG PALING PENTING??? SAPE A.K.A JACOB???? 
AKU MMG MENYUMPAH SERANAH SAMPAI AKU TAIP ENTRI NI HURUP BESA.....
AKU TERUS LOYA....TUTUP TV LAYAN CITE LAKI AKU....'CHINTA'

SO APE YG AKU NK CKP SEBAGAI SEORANG PEMINAT CERITA MELAYU???
JALAN CERITA AWAL.....SUMPAH DH BESHHHHH......MMG ADE VERSI KEMELAYUAN...
PONTIANAK PEREMPUAN JE.....KENE PAKU....SUME...

TP BILE ADE PONTIANAK LELAKI....AKU RASE TU BUKAN MELAYU!!!!!!!!!
AKU SGT2 KECIWA NGAN CITE ORG MELAYU YG CIPLAK IDEA ORG PUTIH.....ADOIII BODOH LAH.......AKU KELIRU NI MELAYU KE PUYU???? PUTIH + MELAYU= PUYU!


AKU PIKIR GAK....MITOS PONTIANAK...KAN...PMPN YANG MATI SEMASE MELAHIRKAN ANAK....SO KALO ADE PONTIANAK LELAKI MCM MANE TU????? OH LUPE......BIASE LA TU.........SKUNG KAN DH "CANGGEH"


psst : biasenye kalo dh cite bersiri...mmg susah nk cari cite yg besh.......kalo harry potter bersiri...besh gak kan!!!!!!! adoi......seb baik aku xsawan tgk cite ponti tu mcm aku sawan tgk cite Aku dan Dia....eh silap kau dan aku *crdt to cikin aku xingat name cite setan tu*....(mila aril akem sume) shit terberak2 tercirit2 termuntah2....tersawan2 aku tgk cite tu

lg 1 ....sowi la aku dh lame xjenguk2 entri2 blog kwn2 sume.....sejak aku keje (padahal baru 4 hari)....aku balik trus mandi....n mampu layan movie je....bile aku dh biase penat nnti aku rajin la update blog mcm dulu....hihihih sebenarnye aku ade 4 entri yg belom di update....top-up kan....huhuhuhuh

22 ulasan:

Mr.Ix berkata...

hahah~ mmg x layan pn cite tu coz umah aku xde astro....hahha..baik layan streamyx jer....main raba-raba keyboard....

nadey berkata...

mr ix
hahahahhaha lg syok rabe2 keyboard ek hahahahah lawak doh

ala aku lg byk habeskan mase dpn lappy huhuhuh

misSbLurRy berkata...

aku tgk skali ari tue temankan kwan aku layan muzik2....

sambey nak tunggu iklan tgk cter nie...

mmg macam harem sudah

cikin berkata...

kau dan aku mmg citer sampahhhhhhhhhh!
sape yg suke tgk weh?
aku rasa nak pegi bakar je sapa yg gi buat citer tu.HAHAHAHA

nadey berkata...

MB

hhaaha sumpah haram nk je aku pijak2 dorg

nadey berkata...

damn!!!!!!!! cikin!!!!!!!! aku silap n lupe lak name cite setan tu!!!!!!!! tq2 bgtau ahhahahahahah celake cite tu jom pijak ramai2

nadey berkata...

damn!!!!!!!! cikin!!!!!!!! aku silap n lupe lak name cite setan tu!!!!!!!! tq2 bgtau ahhahahahahah celake cite tu jom pijak ramai2

velasrizal berkata...

sampai bila la drama mesia ni nk maju sket2 nk tiru je

Shamrin Fotograf Meninggal Dunia !

PhotoGraphic berkata...

nadey tlg promo ke..haha

nadey berkata...

velasrizal.............

betol.....bukan drama n filem2 je.....pasai ape2 pon.....tgk la kete msia.....org puteh punye la kutuk2 kete msia yg suke ciplak idea kete dorg

nadey berkata...

PG

hahahahaha ni just nk bgtau kt sape2 yg berniat nk tgk cite ni.....hihuhuhuh so nasehat.....jgn la hahahahhaha

SyerAgh berkata...

ei pehal loyout kita sama? kau tiru aku ke atau kau tiru aku?

Ms Nury berkata...

Cerita melayu ape yang tak diinspirasi dari cerita omputih? Cerita melayu mana tak ciplak idea cerita omputih?! Ala macam tak besa aje Nadey ni...

Ape kata Nadey buat satu artikel perbandingan cerita melatu yang ciplak idea omputih? Mesti sensasi! hahaha

Lebih baik layan cerita laki Nadey aje...! heheheh

Anis Syuhada Nazari berkata...

yeay!! anis pon layan cite chinta :)

nadey berkata...

SyerAgh

heyyyy aku dh lame gak la pkai theme ni...ko saje je nk same2 ngan aku bajet nk ade chemistry gtu huhuhuhu

nadey berkata...

kak nury

banyak je cite melayu yg xciplak idea org puteh....tp mmg pantang sangat2 bile cite melayu contoh pontianak tu....mase penat mitos melayu ade pontianak lelaki kan???? eiiii tah hape2......antu melayu xsame ngan hantu org puteh!!!

nadey berkata...

anis

yeahhhhhhhhhhhhh besh gile kan??? laki aku tu terbaik kan???? aarghhhhhh kagum aku senyum sorg2 hahahahahaha

alinac lover berkata...

la yeke..adik2 yong ada juga citer..yong x tgk lg

hamzah ian berkata...

time yg awal dulu gua tngk jugak.. best citer ponti anak remaja nih..

nadey berkata...

yong

ko xyah tgk la nnti ko memaki2 lak hahahahah

nadey berkata...

hamzah ian
besh kan...lg2 ade lisa hehehehe

Afzan Rahman berkata...

pontianak lelaki?
unsa kot...kihkihkih