Rabu, 21 Mac 2012

JI SUK JIN!!!!!! BIG NOSE HYUNG


Ji Suk Jin...big nose hyung...Easy Brother...Sunflower Suk Jin
Dia paling senior = 46 tahun (aik same umur ngan mak aku kotttt)
Actually aku paling kesian dengan orang tue ni (hahahha orang tue) ok2 respek2...hyung~nim
Dia dah lah paling senior pastu kene buli kaw2 kan....tiap kali mission orang sure target dia OUT!!! paling awal....kalau tak dia mesti Lee Kwang Soo hahahahahh demss. Memang pelik kalau dia kuar last skali!! hahahah

Selasa, 20 Mac 2012

SONG JI HYO @ ACE JI HYO @ MISS BLANK



Song Ji Hyo nama komersial.....ni nama sebenar dia..Chun Sung Im (Cheon Seong Im) aku tak tahu lak napa dia tukar nama kan....maybe parent bercerai ke?? tak pon dia memang tak suka nama dia :)

Apa istimewa perempuan ni? Aku actually tak suka sangat perempuan cantik...kebanyakkan sure gedix (seb baik aku huduh tapi perangai aku pon huduh gak.....cakap orang je lebey).

Dia ni jenis perempuan cantik dan berperangai tak gediks!!!! Humble (rendah diri) sebab dia memang natural beauty dan tak kisah penampilan dia. Dia tak kisah pon pagi2 tak mandi terus cuci muka dan spray toner je. Superb! Dia tak kisah pon kalau dia selekeh......ikat rambut macam sabut kelapa bagai. Dia tak cover pon kalau die tergolek2 jatuh ke....hahah seyes special

Tambah lak perangai dia yang blur2..... so geng2 RM panggil die BLANK JI HYO...MISS MONG. Yang paling molek perangai dia....dia suke menyumpah! hahahahh Kalau Gwang Soo ke..sesape je la selain yang tua2 tu.....memang mulut dia lepas je.....Selepas menyumpah.....dia akan beraksi ganas lak! Yang selalu jadi mangsa Gwang Soo, HaHa dengan Kim Jong Kook....kalau dia tarik rambut tu memang lawak!

Khamis, 15 Mac 2012

KIM JONG KOOK ~ DON'T BE NICE TO ME


Oppa...saranghaeyoo~~~

Lagu ni lirik dia memang besh giler dan sentap!
Lagu ni buat aku nanges!!!!!!!! menanges2 aku semalam hokey dems sangat!
fine aku memang cengeng~

DON'T BE NICE TO ME
ROMANIZATION:
Jakku jalhae juji mayo
Deoneun jalhae juji mayo

Chalali chagaoon gae
Oheeryeo naeul tendae
Anim mugwanshim han gae
Oheeryeo naeul tendae

Otjarak geutae moodeun
Meonjireul ddaejuneun il
Mooshimko ooseumyeonseo
Eokkaeae gidaeneun il

Geunyang beoreut il kkeoya jiweobogo
Bappeugae harul bonaebwado
Noonae jjikhin sajincheoreom
Ddo saenggaknago saenggakna

Jakku jalhae juji mayo
Deoneun jalhae juji mayo ddo dashi
Sarang apae mooreup ggeulgo
Apahal jashin eopnaeyo

Hokshi dareun mamiramyeon
Nawan dareun mamiramyeon nugoonga
Mooleobomyeon sogaehaeyo
Geunyang aneun saram irago damdamhagae

Myeochil jeon naegae haetdeon
Neujeun bam geu jeonhwaneun
Mot badeun gae anira
Badeul su eopseosseoyo

Hokshi soolae chwihaeseo saenggak eopsi
Waero.oon mamae bogo shipda
Malhalkka bwa achimimyeon
Da anin ili dwaelkka bwa

Jakku jalhae juji mayo
Deoneun jalhae juji mayo ddo dashi
Sarang apae mooreup ggeulgo
Apahal jashin eopnaeyo

Sarang geu hanamaneuro
Saesang modeun geol gajyeotdeon geuddaero
Geuriweodo dolaganeun
Gileul chajeul suga eopseoseo

Hokshi gateun mam ilkka bwa
Nawa gateun mam ilkka bwa
Ddo dashi gidaehago ddo gidarijyo
Sarang apaeseo na oneuldo

Babocheoreom
Geudae apae ddo seosungijyo
Babocheoreom


TRANSLATION:
Stop being good to me
Don't be good to me anymore

Being cold would be better instead
Or being unconcerned would be better instead

Taking off the dust stuck on the hem of your dress
Leaning on my shoulder without a thought as you laughed
It's just a habit, but even though I erase it and spend my day busily
I think and think about it again, like a picture taken with my eyes

Stop being good to me
Don't ever be good to me again
I get on my knees in front of love
I don't have the confidence to be hurt

If your feelings are different
If your feelings are different from mine
When someone asks
I'll introduce you calmly
As just a person I know

It wasn't that I wasn't able to answer
That late night call you gave me several days ago
I couldn't answer it
Because I was drunk and from my lonely heart
I might have thoughtlessly told you that I missed you
Because I thought that by the morning, it would be nothing

Stop being good to me
Don't ever be good to me again

I get on my knees in front of love
I don't have the confidence to be hurt
Because even though I miss you
I can't find the path that leads me back
To when I thought I had the entire world
Through that love alone

Because your feelings might be the same
Because your feelings might be the same as mine
I anticipate and I wait once again
In front of love today as well

Like a fool
I hesitate in front of you again
Like a fool


NOTA BIAWAK : being cold and easier get angry to you that's the best way to make you hate me! :)

YOO JAE SUK.....YOORUCE WILLIS




Grasshopper (메뚜기), Master of ceremony for the Nation (국민 MC), Class-President Yoo (유반장),Jive Yoo,Samba Yoo, Deliquent Yoo (날유), Dumb (and Dumber), C-Dragon, Hubby Yoo (유 서방), Yooruce Willis (Hangul: 유르스 윌리스; spoof for Bruce Willis), Yoo Hyuk, Yoomes Bond, Seuk T.O.P, Yoobocop, Detective Yoo, Rapper Yoo, National Grasshopper

Macam haram dia punye nickname! teringat aku gelak gile2 sebab die cakap die Yoobocop, Gary = Gaecolas, HaHa = Harrad Pitt seyes macam haram lawak!

 Jae suk Hyung ni memang pofuler MC kat korea...seyes die memang deabak la....haram lawak die semua peringkat usia leh terima. Then aku prasan warga tua kat korea sume minat kat die...maybe die memang peramah. Banyak gak game true or dare dorg...then 1 per 1 cerita silam dia keluar!~

Tak bleh bla dia cakap dulu die hodoh dan ramai gak awek reject die. Ade gak sampai die confess sampai kene lempang sebab die hodoh sangat....haaaa hambek ko bile dah jadi pofuler yang hodoh tu pon leh cantek! Bila pofuler sume dok puje die dan cakap die hensem! ahhahah tengok la muke jaman mude dia.

Aku rasa kalau aku artis sure ramai puje aku dan cakap aku cun! ye la sape tak nak kawan ngan artis kan! So kalau dulu takde orang suke aku skung ni sampai ade secret admirer....beshnye~~~~ tapi malang aku tak pofuler! so maseh di status hodoh!

Seyes dia ni banyak talent! Lawak tak yah cakap la....dalam variety show mane2 die ni memang hebat!. Kalau running man ni.........aku rase die memang layak lawan ngan Commander Jong Kook...seyes die lari macam haram laju....die pon dapat label ICON BETRAYER! seyes lawak bila semua dah tak caye ngan dia selepas 1 event dia jadi guest eliminate geng2 dia kan!

Cube bayangkan....family outing ke....we got married ke....aku memang tengok berulang2 setakat ni! seyes tak boring. Tengok banyak kali then gelak makin hebat lahhhh!!



Nota biawak : mule2 aku nak buat post pasai HaHa tapi kawan aku haja gumuk mintak buat jae suk! so pas ni Ha Ha.....HAHA ni dah lama aku kenal dia!