Isnin, 18 Oktober 2010

HANTU KOPEK????????

Jap bg laluan aku gelak dulu hahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahha
ahahahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahaha

OK NI BUKAN ENTRI LUCAH OK!!!!!!!!!
bg amaran awal2....




Apa yg korg tau pasai HANTU KOPEK?????
kalo bdk KL mesti pelik kopek tu hape??? hahahha
mls nk explain tgk sendiri phm2 sendiri la

Motif aku nk cite pasai aku kopek ni....smlm aku dok usha2 cite thai ....nk download....cite thai kan byk cite besh2!!!!!!!!!!! kalo cite hantu mmg celake la kan nk tgk sorg2.............so aku teringat cite hantu klaka thai aku tgk dolu2....POP GHOST....@ phi pop...dlm bahasa thai ...phi tu hantu la! 

Cite ni bapak la klako......awal2 dorg cite pasai pmpn cantek ni mmg pojaan ramai la...kalo kt kolej tu ramai la laki dok gile kt pmpn ni....tp pelik sbb bilangan lelaki makin berkurangan kt kolej tu rupe2nye pmpn cantek ni HANTU KOPEK....die mkn hati n dageng lelaki sbb nk kekal cantek....pastu last2 mule la cite thai ni nk merepek.....dorg gune kondom ...tiup...mcm bom la nk bunuh PHI POP tu....hahahha mcm harem aku tgk...gelak smpai besok pg!

Tp aku tgk ternet.....pengkaji hantu thai dorg sgt2 percaye hantu2 ni ada....siap buat kajian xtahan....kalo tgk kt WIKI....hantu kopek ni suke sorok budak2 yg suke main tgh magrib kt bwh kopek die....haaaaa SUMPAH AKU TAKOT! hahahahha 

Aku ingat hantu kopek ni hantu pmpn yg mati sbb breast cancer....hahahahhaha tp ikot logik akal .....JIN kan suke menyerupai wajah macam2....padahal dorg ni sejenis je....HANTU KOPEK LA...HANTU PISANG LA...HANTU RAYE la.....(seyes aku taip perkatan hantu pon aku cuak ...hehehhehe)


haaaa aku ingt pmpn ni mati pas kopek die meletop!!!!!!! Ade tgk x video sape2 yg implan silikon kt breast die.....die xleh nk fly....sbb bile tekanan rendah...silikon tu akan menggelegak...(boiling) lalu meletopssssssss!!!!!!! (nanti aku upload video tu aku cari jap k!)


mungkin nenek ni pas buang silikon......



down...........ade ke bantai mcm ni?????????? ni bukan bantal......ni kain yg lelet2 leher ...yg org pkai musim sejuk tu demmmmmmmmmmmsssssss!!!!!!!!!


haaaa yg ni no komen la ......mcm xde bju lain!!!!!!!!!!! 



psst : mulut puake aku ckp........haaaa jgn tunjuk2 bweastttt....(smlm tgk gosip artis posing2 smpai kopek puing.....(terdedah) ......haaa kang jd hantu kopek..........lalalallallal

9 ulasan:

alinac lover berkata...

eh ala mcm si*l je pic suma ek..
wakaka..geram la tgk nenek tu..hahahha

kobEj0rdan~ berkata...

fuh beb, kire lucah ni:) aku report kat pihak bertanggungjawab ea.haha

nadey berkata...

yong.....ko geram tgk nenek tu???? hahahhahahahahah xleh bla

naz- jgn laaaaaaaaaaaa...........mane ade lucah aku dh bgtau awal2 hahahahahhaha

NOTHING TO DISPLAY berkata...

terkedu..ahahaha

nadey berkata...

terkedu??????????? adoiii lucah sgt ke??? adoiii sowi2 hhahhaahha

ElyaElmo berkata...

sgt terkejut bile terpandang gamba2 nenek tu.hahahahaa

nadey berkata...

hahah nenek tu dh buang die punye silicon.....(memandai je kan ) ahhaha

misSbLurRy berkata...

tergoda dengan tetek nenek....auww

nadey berkata...

biar betik?????????????? hahahahhahah lawak2..............lawak2.......
jgn weh lucah2..........hahahahahah