Isnin, 25 November 2013

ULANG BATTLESHIP 509 KALI

Aku ada penyakit, kalau aku suke satu benda aku akan jadi OBES gile....hah OBSES. Contoh kalau aku suke satu lagu aku akan play lagu yang sama berhari-hari. Satu lagu je. Haaa pelik kan.

So aku baru perasan, aku obses dengan dua cerita yang aku selalu ulang bila boring. Jarang ada movie yang aku boleh ulang tanpa jemu. Salah satunya adalah Battleship. Sebab satu cite die best walaupon pasai alien merepek. Tapi mayb aku suke navy. Heee

Hero dia....Taylor Kitsch. First love aku dengan dia masa die blakon dalam cite The Covenant. Yang rambut panjang bawak moto besar, nak selamatkan awek die....pastu kene langgar pokok. Haaaa pastu cite John Tucker Must Die...John Carter. Sebab handsome tu memang la....suara dia...garau dalam. Seyes seksi...ko tutup mata pon leh tersenyum bila dengar dia cakap. Memang macho habis makhluk ciptaan Allah ni.
 Mantap gila...heeee
 Navy....hikhikhik
 Ini favorite scene....masa dia pakai kapal pearl harbor yang dah jadi muzium sebagai battleship, then dia jerit....." FIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Booom meletop dade aku siap ulang 10 juta kali part dia jerit pastu muke aku merah-merah tersipu. Sebab aku rase suara dia macho gila. 
 Perghhh pakai baju pon nama chocolate abs die....hehehehhe
 Selain dari cite Battleship yang aku dok ulang 509 kali, cite Harry Potter. Cite Harry Potter ni memang fantasi gila....so aku memang suke. Memang best lah tengok dorang membesar dalam filem ni. Lol tetibe ayat aku skema.
Bila ayah dah pasang unifi, aku download macam orang gila. Pastu bila ayah suh bayar bil...aku buat muke tahhi.

kbye

2 ulasan:

bspotgurl berkata...

I pun suka citer Harry Porter ni.. satu geng lah kita.. tengok berbelas puluh kali pun still cam best je.. nak tengok lagi.. dan lagi.... hahhahaa

Siti Nadey berkata...

tau xpe cite die tak pernah boring heeee