Rabu, 26 Oktober 2016

CHOCOLATE BOUQUET #birthdaysurprise

Untuk tempahan boleh hubungi Naufal : +60 12-344 3664

 Kitorang bukanlah spesis bertuah nak dapat bunga dari pakwe, teman lelaki bahkan suami. Disebabkan teringin kan.... nak bagi diri sendiri tu sadis sangat so bila birthday kawan, kita bagi la. Bajet asal nak prank tapi kantoi pulak.

Kisahnya begini, sejak dua menjak ni Naufal (abam yang pegang bunga kat atas tu) selalu post tentang hasil seninya buat choc bouquet ni. So tertarik memang menarik aku suh dia buat. Cumanya Naufal ni busy bekerja maka, order self-pickup la buat sementara waktu. Tentang harga dan design, FLEKSIBEL sebab apa, Naufal beri kebebasan pada kita nak design macam mana dengan bajet kita. Tu paling aku suka. Dia layankan aje aku. 

Sekali hasil dia perghhhhhhhhhhhhhhhhh sumpah aku kagum. Paling tak tahan ada bulus2 tu. Memang cun!!

Penghantaran pulak, aku upah kawan Amin adik aku untuk hantar. Aku pas la kad sekali dengan bunga. Sekali kantoi Flora cam tulisan aku. Masalahnye aku dah buat tulisan cakar anjing dah.... memang klako la. Kami aim bile bagi bunga, kami tengah bayang dia bawak balik bunga besar tu naik bas semua. Mesti ramai ckp happy birthday kat die... kikihkih.....
Memang la event tak sempurna tapi niat kami gembirekan hati Flora tertunai.

Untuk tempahan boleh hubungi Naufal : +60 12-344 3664

Isnin, 24 Oktober 2016

MYFA SERUM untuk RAMBUT BERMASALAH.

Bagi anda yang mempunyai masalah rambut. Sini saya nak perkenalkan Myfa Serum untuk penjagaan kulit kepada dan rambut sehingga ke akar umbi. Bau serum ni sangatlah wangi. Dapatkan produk ini untuk rasalah perbezaannya. 

HUBUNGI : Puan Amirah
+60 11-2557 5254


HUBUNGI : Puan Amirah
+60 11-2557 5254