Jumaat, 15 Oktober 2010

GENGSTER TERGURIS!!



Korg penah x tgk cite raja lawak???? kenal x....YUS, TAUKEH, ANGAH, ZIZAN, JOHAN???? (ni je yg aku minat....yg lain kureng...........) bg aku dorg ni otai la nk buat lawak smpai aku gelak ....hujung jalan umah aku...jiran aku dengar JELAS hilaian pontihanak aku..... so skung ni sejak akhir2 ni aku suke tgk GERABAK.....cite lawak kt astro tu...tp zizan ngan zohan xde la....tp cukup la YUS, TAUKEH n ANGAH ade.....aku gelak nk mampos!!!!!!!!!!!!!

Aku tertarik nk tgk cite ni sejak aku tgk iklan dorg,....yg taukeh nyanyi aku gerabak versi gerak khas......
gera....gera....gera...bakkk.....
BODOH LAWAK BG AKU OK!!!!!!!!!!!

(sowi la kalo aku over tp mende kecik ni pon aku gelak nk mampos!)

Sebenarnye aku ni xtido lg dr smlm.....aku tgk GERABAK ni pecah sore fondan aku....terus pecah sore...jd jantan tetibe....sbb gelak kuat sgt.......



paling aku xleh bla....die nganjing iklan dafi.....yus jd dafi mcm harem wehhh hahahhahahahahha kene tgk wehhhhhh mmg lawak gile......


pssst: aku mmg suke gelak!

3 ulasan:

alinac lover berkata...

la yeke besh..x penah tgk lg..hehe

nnti nk tgk jugak la..

kamu pon lawak juga ek~ heh.

blog ni mcm kelakar je.bc entri rasa nk gelak2 je..hehe~

pape pon truskan buat entri yg bole buat org gembira ye! chaiyok!!!

::cdot the dot:: berkata...

mmg best ke nad cerita ni? nak try tgk la..

nadey berkata...

yong- emmm xtau la kalo aku mmg gelak gile2 la yong.....sbb aku suke gelak....n aku minat dorg..... tq yong di atas komen anda itu huhuhh

kak cdot- emm bg sy mmg lawak gile lahhh lg2 yus ngan taukeh tu! hahahha