Isnin, 30 Januari 2012

TEN BROTHER CHINESE MOVIE!!!!!!!!!!


Ten Brothers
Ingat tak cerite cina ni??????? cite ni antara cite2 yang aku ingat........
Kisah sepasang suami isteri yang hidup miskin selepas kematian ayahnya (mak tiri songlap duit) selepas tu dia mendiami sebuah rumah buruk yang mempunyai tanah yang sangat ajaib...tanah tu ko tanam la ape2 sure jadi beso.........sebab die tanam pisang (sebiji ye) tomato terung sume jadi beso2...........walauweh!!!!!!!!

 Dia ni bangang .....pastu dia rase kalau kepala dia besa dia akan pandai la so dia tanam kepala die....bahalul gak jadinya hehehe tapi kepala memang real weh aku gelak sorang tengok ni

Mak tiri die lak datang2 je tanam dade die dengan tanah ajaib tu....masalah tanam separuh je......hahahahah TETEK DIA BESAR SEBELAH LA.,....lawak nak mampos pastu anak di puji mak nampak cantek bila tengok dari kiri (dade kiri yang beso) huhuhu

Disebabkan ramai JELES ngan pasangan suami isteri tu dorang datang nak rampas gelang guli ajaib...yang boleh kabul semua permintaan.......so dalam kelam kabut bapak die telan 5 biji mak die telan 5 biji.... hambek ko laki bini beranak...gamba di atas anak suami dorg...
 Siu Lung ni kelebihan die kuat laa ape lagi,









Ni antara karakter yang besh dan lawak hahahahahahha

Aku tengok dia ni macam aku biase jumpe setakat ni aku tak cam lg...nanti aku dah cam....habes la orang tu kene ejek ngan aku hehehehhehehe



NOTA BIAWAK : Sorry ya aku skung hantu nak kumpol cite2 lame.......weeeeeeeeeeeeeee

2 ulasan:

Wawa.Wafiyyah berkata...

ingt lagi cite ni!!!..kalau ade nak jugak!!

nadey berkata...

hehehehhehehe akak tgk kt utube je sejak ternet line teruk mls nk download