Selasa, 10 Disember 2013

HADIAH KAHWIN YANG BADASS!!!!!!

Ramai sangat kawan kawin kan....so bukan aku je blur semua blur nak bagi ape. Takot beli cawan sume beli cawan padahal ape yang kite pikir tu same dengan orang lain jugak.  

Biasenye kite akan beli barang elektrik...
Cadar
Couple pillow 
 Comforter
Bingkai Frame
 
Baju baby
 Towel

Tapi aku tak suke bagi barang kat atas.....lagi-lagi kawan baik kan kene bagi hadiah yang bermakne gilos...seperti yang selalu aku buat aku beli baju malam pertama uollsssssss HAHAHAHHAHHA
 

Hambek ko costume sangat, ade mase pakai tak tahu lah...aku takde pengalaman lagi HAHAHAHAH
Malas aku bagi banyak lagi gamba kang ade pulak kate ni blog lucah!!!!! 
Bagi lesung batu, hambek ko buat sambal banyak2
Tong gas ni klako

Ni je lah malas aku pikir lagi! Yang penting bagi kat kawan ikhlas....doa semuga perkahwinan hingga hujung nyawa amin.

2 ulasan:

sara82 berkata...

uhhh pliss la jgn bagi cawan...akak ingat 10 taun lepas set cawan je beratus2,piuk nasik 5-6,toaster 4-5,coffee maker 4 bijik,iron 6 bijik,towel sampai skang tak pernah beli sbb tak abes pakai lagi walau dah 10 tahun,kain pelikat n kain batik pun tak pernah beli sejak kawen,vase bepuluh2 bijik,bulan 5 kot balik kg ari tu suh ayah akak sedekah kat surau or masjid je la gelas2 tu banyak gile...bayangkan la 10 taun tak abes pakai hahahaha

Siti Nadey berkata...

@kak sara

HAHAHHAHHAHAHA ya Allahhhh bia betikkkkkk??????? ramainya kasi hadiah kawin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

terbaik lah barakah pemberian hadiah tu sebab jimat duit sampai skrg tak payah beli tuala.

haaaaaaaa